Egy szegény pár örökbefogadott egy gyereket – évekkel később a fiú áloméletet biztosított nekik

A Fülöp-szigeteki házaspár, Nanay és Tatay nem élt éppen bőségben. A családnak anyagi gondjai voltak, ezért az életkörülményeik nem voltak ideálisak. Ők mégis úgy döntöttek, megteszik, ami tőlük telik, és örökbe fogadtak egy gyereket.

Az örökbefogadó szülők nem tudtak túl sokat adni a gyereknek. Az édesapa hordárként dolgozott, az édesanya pedig eladóként, és a családban több gyerek is volt.

De a szükséges szeretetet, melegséget és gondoskodást mindig biztosították a kisfiúnak. A nehézségek ellenére a család mindig mindenben támogatni próbálta.

Jayvee Lazaro Badile időközben felnőtt, és elkezdett dolgozni azon, hogy felépítse a saját karrierjét. Jó oktatásban volt része, és megígérte, hogy boldogabbá teszi szerettei életét. Évek munkájával a fiú végre sikeres lett.

Jayvee Lazaro Badile sikeres karriert épített magának menedzserként, és most az egyik legnagyobb Fülöp-szigeteki cégnél dolgozik vezető pozícióban.

Nem feledkezett meg az ígéretéről, úgy döntött, mesébe illő életet biztosít a családjának, és igazi álomházat építtetett a szüleinek.

A népes család beköltözött a 7 hálószobás luxusvillába. Jayveet rendkívül boldoggá teszi, hogy ezzel a gesztussal végre sikerült meghálálnia mindazt, amit a szülei érte tettek.

Az örökbefogadó szülők és a testvérek mindig mindenben támogatták őt, és kimondhatatlanul büszkék rá.

A családnak most mindene megvan, a fiuk jó életet biztosított nekik. Jayvee gyakran utazik a szüleivel, hogy minél több boldog pillanatban lehessen részük együtt.