Ennek a nőnek van a legrondább szemöldöke a világon, mégis odavannak érte

Elsőre nagyon meghökkentő.

Egészen egyedi

Ahogy a ruháknak, cipőknek és sminkeknek, úgy a szemöldöknek is mindig van trendje. Hol a vékonyra szedett, hol a rajzolt hol a sűrűre növesztett fazon a divat. Ettől függetlenül persze vannak ikonikus szemöldökök, amelyeket vagy irigylünk a tulajdonosától, mint Cara Delevingne modellét.

Vannak azonban olyanok is, amik látványától inkább elborzadunk. Nem tudjuk, hogy a témában forgó egyediséget milyen kategóriába soroljuk, hiszen rengetegen imádják, sokan azonban túlzásnak vélik. Egy biztos, a 21 éves lány nagyon jól járt vele, mivel befutott és mára sikeres modell lett.

#tbt when she was a skater girl #youth ? by the great, late @mattirwinlondon I miss you xxx

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés,

Micsoda bozont!

A szóban forgó lány egy bizonyos Sophia Hadjipanteli, aki egy 21 éves egyetemista lány, valamint modell. Sophia szőke hajú, de elképesztően sűrű, összenőtt fekete szemöldökkel rendelkezik, a kettő kombinációja pedig nagyon furcsa megjelenést eredményez. A különc kinézet olyannyira bevált neki, hogy ma már 181 ezer követője van az Instagramon.

This coat is my brother’s #nationalsiblingsday

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Sikert hozott neki

Sophia szemöldöke mellet egyszerűen lehetetlen elmenni szó nélkül, annyira nem mindennapi. A lány egyébként senkit nem akar meggyőzni szemöldöke szépségéről, egyszerűen csak így érzi jól magát. Ki hogyan vélekedik róla, azt döntse el maga, nekünk azonban egy kicsit a néhai Frida Kohle jut róla eszünkbe.

Íme Sophia szemöldöke:

Trading in my boat shoes for my doc martens ???? ☠ #ByeUSA

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

WELL GUYS, IT LOOKS LIKE I AM GOING TO GRADUATE UNIVERSITY NEXT WEEK!!! (I think lol)

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,