Ez a nő két gyereket fogadott örökbe, és a DNS-tesztek után egy teljesen váratlan dologgal szembesült!

Katie Page házassága zátonyra futott, és a válás után tudatosult benne igazán, hogy mennyire szeretne egy gyereket. Mivel úgy érezte, hogy jó anya válna belőle, gondolta, megpróbálkozik az örökbefogadással.

Épp akkor érkezett a hír, hogy egy 4 napos csecsemőt magára hagytak a kórházban, és az intézmény bizakodva keresi azt a személyt, aki örökbefogadná a babát. Katie tudta, hogy eljött az ideje élete legnagyobb lépésének, és magához vette a kicsit, majd 11 hónap nevelés után immár hivatalosan is örökbe fogadhatta Graysont.

Telt az idő, és azon gondolkodott, hogy milyen jó is lenne egy kistestvér, amikor a kórházból ismét egy örvendetes hírt kapott, van egy kislány, akit örökbe lehetne fogadni. Nem gondolkodott sokáig, gyorsan döntött, és Hannat is magához vette.

View this post on Instagram

Oh my, I love to dress the kids all matching ❤️ • We enjoyed the hot, sunny day on our tailgate watching @frontrange_cc at the Fairgrounds. • These suits (which actually include matching gray suit jackets) finally made their debut. We had intended them for Jackson’s adoption day but after months of waiting, I was afraid we might outgrow them so we had better bring them out! • Plus, if the adoption date we have on the calendar holds… we have a special day planned and these suits won’t fit the occasion. • It might only be weeks now instead of months that we FINALLY show Jacksons’s face! 🙏🤞🙏🤞 • Hope y’all had an amazing weekend! • #matchingoutfits #matchymatchy #toddlersofinstagram #fostercare #adoption #chooselove #momlifeisthebestlife #southernmama

A post shared by Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog) on

Amikor a papírokat készhez kapta, feltűnt neki, hogy az anya keresztneve mindkét esetben ugyanaz. Majd egy kicsit alaposabb utánajárás után kiderült, nem csak a keresztnév, de a vezetéknév is megegyezik. Miután elvégeztek egy DNS-tesztet, kiderült, hogy a két egymástól függetlenül örökbe fogadott gyerek valójában testvérpár.

Katie hihetetlenül boldog volt, az örökbefogadási eljárás 2018 végén lezárult, és azóta egy igazi boldog családként élnek együtt.