Mit árul el a személyiségedről a pozíció, amiben a leggyakrabban alszol

Ez a rendkívül egyszerű teszt sokat elárulhat rólad. Nézd meg alaposan a képet, és válaszd ki azt a pozíciót, amiben szerinted a leggyakrabban alszol.

1. Ha az oldaladon fekszel, és a térdeidet összezárva kissé kitolod

Ez azt jelenti, hogy rendkívül nyugodt és megbízható ember vagy. Nem könnyű téged felbosszantani, és nem félsz a jövőtől. Még a legkomorabb téli reggelen is mosolyogsz, és gond nélkül alkalmazkodsz bármilyen változáshoz, ami bekövetkezik az életedben.

2. Ha leginkább magzatpózban alszol

Ez azt jelenti, hogy leginkább védelemre, megértésre és együttérzésre vágysz. Azáltal, hogy összegömbölyödsz az ágyban, megpróbálsz eltávolodni a téged körülvevő problémáktól. A festés, a tánc, vagy a blogírás tökéletes módja lehet a tehetséged kifejezésének. Ezek a tevékenységek tökéletesen illenek hozzád, és kifejezik a személyiségedet.

3. Ha hason fekve alszol, oldalra kinyújtott végtagokkal

Született vezető vagy. Impulzív és kezdeményező típus vagy, és mindig figyelsz rá, hogy a magánéletedben és a munkádban minden egyaránt rendben legyen. Valószínűleg szeretsz mindent előre megtervezni, és nem rajongsz a meglepetésekért. Kitartásod és felelősségérzeted segít, hogy nagy sikereket érj el.

4. Ha háton fekve alszol

Valószínűleg pozitív ember vagy, aki szereti az életet, a jó társaságot, és hozzászokott, hogy a figyelem középpontjában legyen. Makacsul és kitartóan dolgozol, de ésszerű módon, és azon az elven vagy, hogy mindig jobb igazat mondani. Azok, akik ebben a testhelyzetben alszanak, általában erős személyiségek.

5. Ha úgy alszol, mint egy katona, hanyatt fekve, a törzsed mellett kinyújtott karokkal

Valószínűleg olyan ember vagy, aki pontosan tudja, mik a céljai az életben, és öntudatosan törekszik elérni azokat. Meglehetősen szigorú és igényes lehetsz, de elsősorban magaddal szemben vannak nagy elvárásaid.

6. Ha az oldaladon alszol, és az egyik lábadat behajlítod

Valószínűleg kiszámíthatatlan személyiség vagy, akit gyakran vonzanak a kalandok, a hangulatod pedig olyan hirtelen változhat, hogy az megtévesztő lehet mások számára. Gyakran nehezedre esik a döntéshozatal. A munkádban és az életedben általában véve stabilitásra törekszel, előnyben részesíted a nyugalmat, a csendet és az alaposságot.

Ha nem egy meghatározott testhelyzetben alszol, hanem különböző pózokban

Ez annak a jele, hogy sokoldalú, összetett személyiség vagy, és talán még te magad sem vagy teljesen tisztában a rejtett mélységeiddel.