Mit látsz meg először a képen? Elárulja, hogy milyennek látod magad!

betöltés...

Abból kiindulva, hogy leginkább milyen gondolatok kavarognak a fejedben, bizonyos típusú képekhez jobban vonzódsz. Éppen ezért, könnyű megállapítani, hogy valójában milyen a lelkivilágod abból, hogy mit látsz meg elsőre a képen.

Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy kik is vagyunk valójában, mert nagyon gyakran ez irányítja az általunk választott életutat. Az énkép minden gondolat gyűjteménye, amelyet valaha is gondoltunk magunkról, és gyakran annak is, amit mások mondtak rólunk életünk során. Mindig emlékezz erre: szerethető, és elég jó vagy! Ez a két megerősítés egészséges énképet eredményez, mely szükséges egy boldog élet kialakításához.

Mi az, amit elsőre meglátsz Rafal Olbinski gyönyörű képén? Majd olvasd el, hogy választásod mit árul el rólad.

Delfin

Jelenleg egy külső, távoli célért küzdesz, úgy gondolod, hogy csak akkor lehetsz sikeres, ha ezt eléred. A delfinhez hasonlóan át kell ugranod a karikán, ahhoz, hogy ezt megkapd. Lehet, hogy az egyik legfontosabb célod, hogy elég pénzt keress, ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Tartsd szem előtt mindig, hogy nem a pénz a legfontosabb a világon, ne végezz olyan munkát, amit nem szeretsz, inkább egy kicsit engedd lejjebb a mércét.

A csillagokig érő nő

Tisztában vagy vele, hogy mennyire bonyolult és összetett a lelkivilágod, és elég sok idő töltesz azzal, hogy megértsd önmagad. Jegyezd meg: nem vagy egyenlő a testeddel. Ha el is veszíted a kisujjad, attól még önmagad maradsz, te a lélek vagy.

A meditáció és a csendes elmélkedés pillanatában tudod átélni leginkább azt, hogy ki is vagy valójában. Amikor már nem hiszed azt magadról, amit mások mondanak, akkor leszel egyszerre univerzális és egyedülálló. Élj a szívednek, hiszen te vagy az egész Univerzum.

A piros ruhás nő

Ha a piros ruhás nőt láttad meg először, ez azt jelenti, hogy mindig a dolgok mögé látsz, nem hiszel az illúziókban. Az életben a szelíd, szeretetteljes, kedves, harmonikus dolgok vonzanak leginkább.

Már egy ideje törekszel arra, hogy rátalálj a valódi, belső lényedre, fontosnak tartod a meditációt, elcsendesedést. Tisztában vagy vele, hogy el kell engedned a hamis elképzeléseket, akkor lehetsz igazán önmagad. A piros ruha a tiszta, szeretetteljes élet szimbóluma.

Az ég vagy az óceán

Sétálás, utazás vagy túrázás közben tudsz igazán önmagad lenni, nagyon közel állsz a természethez, fontos számodra, hogy mindig részese legyél a természet körforgásának. A természeti elemek energiája által tudsz igazán feltöltődni, csak így tudsz megnyílni és ellazulni.

Ha közelebb szeretnél kerülni a belső lényedhez, tölts minél több időt a természetben bármilyen évszak is legyen. Rá fogsz jönni, hogy, amit igazán keresel, az belül a szívedben van.

betöltés...