13 kísértő ok, hogy az öreg lelkek, miért találják meg nehezebben a szeretetet

betöltés...

Az öreg lelkek sokkal nehezebben kapják meg azt a szeretetet, amire szükségük lenne!

Az öreg lelkek sokszor nehezen találják a helyüket a világban, furábbak, mint az átlagember, nem mindig tudnak teljességgel beilleszkedni. Az alábbi jelek arra utalnak, hogy te is egy öreg lélek vagy, és nehezebben kapod a helyed a világban.

1. Nagyok az elvárásaid

Bár nem tökéletes partnerekről álmodozol, mégis igen nagyok az elvárásaid. Sok esetben régimódinak tűnhetsz, azt szeretnéd, hogy a párod mindig az elvárásaidnak megfelelően cselekedjen.

2. Mindig tudod, hogy mit akarsz

Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz, és nem vagy hajlandó beérni kevesebbel.

3. Imádsz beszélgetni

Nagyon fontosak számodra az őszinte, nyílt beszélgetések. A pletykák, az időjárásról, hírességekről való beszélgetések egyáltalán nem érdekelnek, inkább az élettörténetetek, pozitív példák, belső érzések keltik fel a figyelmed.

4. Fontos a romantika

A romantika az egyik legfontosabb dolog számodra az életben. Csak akkor vagy elégedett teljes mértékben egy férfival, ha figyelmes, elhalmoz bókokkal, és néha meglep egy szál virággal.

5. Nagyon intuitív vagy

Sokszor érzel meg előre dolgokat, történéseket, vagy találod ki, hogy mit is akar mondani a beszélgetőpartnered. Néha ijesztő lehet, hogy ennyire gondolatolvasó vagy, de a nagyobb döntések előtt nyugodtan hallgass az intuíciódra.

6. A nagy célokra koncentrálsz az életben

Összességében az élet érdekel, nem nagyon foglalkozol a kis hétköznapi dolgokkal, leginkább az érdekel, hogy miért születtél meg, mi a célod a világban.

7. Az értelmetlen dolgok kiborítanak

Nem szeretsz a hétköznapi problémákról beszélgetni, értelmetlennek tartod a felesleges aggodalmat, leginkább a telihold fényét, a felhők hullámzását, vagy a csillaghullást figyelnéd valakivel, aki egy hullámhosszon van veled.

8. Nem érdekelnek a modern szokások

Nem töltöd az időd csevegéssel, a szórakozóhelyek zajos világa sem vonz igazán. A legjobban egy könyv társaságában érzed magad, de a jógázás is a kedvenc időtöltéseid közé tartozik.

9. Nagyon empatikus vagy, gyakran vonzod a negatív személyeket

A toxikus emberek gyakran az empatikus személyek energiáiból táplálkoznak. A negatív energiával teli emberek kedvelik a társaságod, de nagyon hamar lemerítenek, elfáradsz tőlük.

10. Sok mindenen mentél keresztül

Az öreg lelkek élete tele volt megpróbáltatásokkal, számos nehézséggel kellett már megküzdened gyerekkorodban is. A lelki poggyászod nehezebb más emberekhez képest.

11. Az élet nem játék!

Túl komolyan veszed az életet, úgy gondolod, hogy nincs időd a bohém szórakozásra, a játszásra. Határozottan és komolyan követed az életcélod felé vezető utat.

12. Nem félsz továbblépni

Tudod, hogy az élet lényege a fejlődés, ezért nem félsz a megpróbáltatásoktól, kihívásoktól. Ha egy párkapcsolatban nem érzed már jól magad, nyugodtan továbblépsz.

13. Nem zavar, hogy más vagy, mint a többiek

Nem frusztrálod magad azért, hogy nem érdekelnek a legújabb trendek, nem zavar, hogy más vagy mint a többiek, egyszerűen éled a saját világod, tudod, hogy mi a helyes számodra.

betöltés...