Nem ette meg a reggelit, ez dühítette fel a kunszentmártoni nőt, aki végzett a 3 éves fiával

Borzasztó tragédia történt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kunszentmártonban: egy 32 éves nő brutális kegyetlenséggel végzett hároméves kisfiával.

A Blikk információi szerint T. Júlia késsel támadt a gyermekre, akinek életét sajnos a gyors orvosi segítség ellenére sem tudták már megmenteni. Az édesapa éppen óvodába vitte a másik gyereküket, amíg felesége a kisebb életére tört. Amint a férfi hazaért, majd meglátta, mi történt, felkapta a vérző picit, akit a karjaiban tartva rohant a közeli presszóba segítséget kérni, de sajnos már késő volt.

A lap úgy tudja, a házaspár sokáig Angliában dolgozott, ám pár éve hazatértek, majd Kunszentmártonban telepedtek le.

„A nő nagyapja tősgyökeres kunszentmártoni volt. A fiatalok, amikor hazajöttek Magyarországra, az ő házába költöztek be, szépen felújították. Nekem teljesen normális, átlagos párnak tűntek, a kislányuk ötéves, a kisfiú pedig három volt” – mondta egy helybeli, aki hozzátette, hogy a 32 éves nő régebb óta küzd mentális problémákkal, és állandó kiabálás hallatszott ki tőlük, mert a kicsi nem volt jó evő, és válogatott... A vesztét is állítólag ez okozta, hogy nem ette meg a neki elkészített reggelit. Isten veled kisember...