Egy orvosprofesszor szerint az irigység, gyűlölet és félelem minden betegség forrása

betöltés...

Egy neves professzor szerint a stressz, az irigység, a gyűlölet és a félelem felborítja a szervezet pH-egyensúlyát és elsavasodó környezetet teremt, ami kedvez a betegségek kialakulásának!

A neves professzor szerint "a stressz, az irigység, és a félelem savas pH-t eredményez, ami a betegségek melegágya lehet"

Dumitru Constantin Dulcan neves román neurológus arra kér bennünket, hogy ne figyeljünk oda a negatív dolgokra, próbáljunk megszabadulni az ártó, rosszindulatú gondolatoktól, mert ettől függhet egészségi állapotunk a jövőben.

“Napjainkban egyre nagyobb méreteket ölt a stressz, a gyűlölet, a harag, az indulatosság, a kételkedés, az irigység, a félelem, a féltékenység, ami kisebb-nagyobb mértékű depressziót válthat ki, és egy olyan pH-szint egyensúly-felbomlást eredményez, ami kedvez a savas közeg kialakulásának, ami a betegségek melegágyát jelentheti.” – mondja Dulcan professzor.

És ha már szó esett a félelemről: ismert a Avicenna-kísérlet, amelyben két ketrecet helyeznek egymással szembe, az egyikbe egy bárányt, a másikba egy farkat tesznek. A stressz és a félelem olyan szintre emelkedett a bárányban, hogy az rövid időn belül elpusztult.

betöltés...