Roma kislányunkat lenézték, hogy nem viszi semmire. Kérlek nézd meg az alkotásait, és ha neked is tetszik amit csinált bíztasd őt két jó szóval

Vidéki kis faluban élünk, roma család vagyunk. Lányom Ági több esetben veszítette el önbizalmát, mert nagyon sokszor megkapta, hogy egy romát nehezen fogadnak el az emberek..

Kicsi kora óta nagyon kreatív, mindig is érdekelte a természet, különös elszántsággal készült arra, hogy egyszer kertépítéssel foglalkozzon.

Leérettségizett jelesre, majd Kertészeti Főiskolára jelentkezett. Ott is helyt állt becsülettel, dicsérettel szerezte diplomáját.

Sokszor vették el az életben a kedvét, mégpedig olyan szavakkal, hogy a cigány az cigány, nem fognak megbízni benne a családok, nem engedik be az udvarukba, hisz a cigányra jellemző, hogy lop, csal, hazudik.

Biztosan van benne igazság, de az én kislányom az egyik példa arra, hogy ez nem minden esetben igaz. Ma 23 éves, amikor úgy döntöttem meglepem Őt és megmutatok nektek néhány férfiakat is megszégyenítő alkotását.

Amennyiben megnyerte tetszéseteket, kérlek köszöntsétek Őt születésnapján és biztassátok arra, hogy érdemes folytatnia!

Még egy kérésem volna, osszátok meg az alább megtekinthető alkotásait, mert tavasszal már megrendelésekre is vállal munkát!

Mi a véleményed?