Tíznél több autó karambolozott az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán!

betöltés...

Újabb súlyos tömegbaleset történt a magyar utakon ez ma már a harmadik.

Tíznél több autó karambolozott az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán két balesetben szombat délelőtt, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki.

A police.hu közlése szerint  az M3-as autópálya Miskolc irányába vezető szakaszán, két helyszínen, több személyautó összeütközött. A jelenlegi információk alapján az autópálya 40-es kilométerszelvényben 5 személygépjármű, a 41-es kilométerszelvényben pedig 7 személygépjármű ütközött össze. A két balesetben összesen három személy sérült meg. 

A JELENLEGI INFORMÁCIÓK ALAPJÁN AZ AUTÓPÁLYA 40-ES KILOMÉTERSZELVÉNYBEN 5 SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ, A 41-ES KILOMÉTERSZELVÉNYBEN PEDIG 7 SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ ÜTKÖZÖTT ÖSSZE.

A RENDŐRSÉG JAVASOLJA, HOGY A KIALAKULT TORLÓDÁS MIATT AZ M3-AS AUTÓPÁLYÁT MISKOLC FELÉ MÁR A GÖDÖLLŐI LEHAJTÓNÁL HAGYJÁK EL. / FOTÓ: POLICE.HU

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé a bagi kihajtó után korábban  több baleset történt. A balesetnek vége, a torlódás is megszűnt, de Gödöllő és Bag között még szakaszosan lassulhat a forgalom.A 11-es főúton, Szentendre belterületén a 18-as km-nél, két személyautó ütközött össze. A Budapest felé tartók csak egy sávon közlekedhetnek.A 86-os főúton, Szombathely térségében a 65-ös km-nél egy műszaki hibás jármű okoz útszűkülete. Kissé távolabb, személyautó kamionnal ütközött össze. A forgalom irányonként váltakozva halad.A 117-es főúton, Tokod térségében a 12-es km-nél, két személyautó balesete miatt a főutat lezárták, a forgalmat a 10-es főútra terelték.

Címlapkép: illusztráció!

betöltés...