A korkülönbség a kislány (4 éves) és férje között, 25 év… de egyértelmű, hogy a szülők miért egyeztek bele ebbe…

betöltés...

Matt a kislány kedvenc orvosa. Minden nap odamegy hozzá, még akkor is, ha éppen nincsenek fájdalmai, vagy nem érzi magát rosszul. Elmesélte anyukájának, hogy arról álmodozik, hogy egyszer majd össze fognak házasodni.

A következő találkozáskor a kislány már eldöntötte, hogy nyilvánosan is bejelenti a szándékát, hogy feleségül menne az orvoshoz. A kislány már a jegygyűrűt is kiválasztotta. Matt, amikor tudomást szerzett a dologról, azonnal belement. Tudta, hogy ezzel az "esküvővel" örömet szerezhet a kis Abby-nek, aki talán sosem érheti meg, hogy valódi esküvője legyen…

A következő napon meg is szervezték az esküvőt. Matt és a kórház személyzete tökéletes meglepetést készítettek a kislánynak.

Abby egy gyönyörű fehér, menyasszonyi ruhát kapott és Matt is elegánsan felöltözött. Menyasszonyi csokra is volt!

Amikor a kislány belépett a terembe, ahol a “szertartás” zajlott, minden oldalról virágszirmokat dobáltak, majd a rokonok és a vendégek hangosan gratuláltak az új párnak. “Hozzámjössz feleségül?” – kérdezte a Matt. “Igen!” – Kiáltotta hangosan a kislány, majd megölelte a vőlegényt.

A "friss házasok" gyűrűt húztak egymás kezére és még esküvői tortát is kaptak.

Matt később ezt írta: “Remélem, hogy Abby családja boldogan fog visszaemlékezni erre a napra, még a legnehezebb pillanatokban is. Természetesen én soha nem fogom elfelejteni őt!”

Matt Hickling nem csak jó orvos, de remek ember is. Megértette, és tett azért, hogy ez a beteg kislány ne veszítse el bátorságát és reményét. Betegsége azon a napon egy pillanatra feledésbe merült. 

betöltés...