A nőgyógyász tévedése miatt egy terhes nő sikoltozni kezd, mert égető érzést tapasztal odalent

Minden nap történik valami hihetetlen dolog. Néha ezek jó dolgok, néha rosszak, néha meg csak egyszerűen furák. Ez is egy ilyen furcsa, de nevetséges helyzet, amikor a váratlan dolog valósággá vált.

Ugyan most már nevethetünk a történeten, nagyon reméljük, hogy senki másnak nem kell ilyesmit megtapasztalnia. A történet Chris és Rachel McQueennel kezdődik, egy Kentucky-i párral. A gyermeket váró pár egy rutinvizsgálatra indult.

Már öt gyönyörű gyermekük volt, így a McQueen szülők örültek az újabb kis jövevénynek. A pár aznap elment a szülés előtti ultrahangvizsgálatra, és valami igazán váratlan és riasztó dolog történt.

A történet - bár akkor még kellemetlen volt - gyorsan virálissá vált, miután a McQueen család megosztotta az interneten. Most már tudnak rajta nevetni, de amikor megtörtént, Rachel nagyon kiborult!

A vizsgálat során Rachel az ultrahang szerint egészséges volt, ezt követően pedig a medencevizsgálat következett. Chris végig Rachel mellett maradt, és mindketten arra számítottak, hogy a medencevizsgálat is olyan egyszerű lesz, mint az ultrahang, és ekkor még fogalmuk sem volt róla, mi fog történni.

A vizsgálat során minden úgy ment, ahogy kell, addig, míg Rachelnek fel nem kellett tennie a lábait a kengyelekbe.

Rachel ekkor hirtelen felsikoltott a fájdalomtól - égető érzése volt, és tudta, hogy valami nagyon nem stimmel.

Rachel sikoltva azt mondta az orvosnak, hogy hagyja abba, és szedje le róla a gélt.

Abban a pillanatban mindenki tudta, hogy a nőgyógyász hatalmas hibát vétett - a síkosító gél valójában valami teljesen más volt!

A történet túl elborultnak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de Rachel megosztotta a Facebookon a történteket, így mostanra már több ezerember nevet a McQueen szülőkkel együtt.

A videóban Rachel elmondja, hogy a nőgyógyászaton kézfertőtlenítőt használtak síkosító helyett! Tényleg csak véletlen volt a nőgyógyász részéről, de a Rachel által érzett égető érzés a "legrosszabb nőgyógyászati fájdalmam volt", mondta a nő.

Micsoda őrület! El tudod képzelni, hogy veled ilyen történjen? Voltál már hasonló helyzetben? Mondd el nekünk - és oszd meg a történetet a barátaiddal és a családoddal is!