Figyelmeztetés minden nő és édesanya számára! Soha ne fogyassza el a csirkének Ezt a részét – Az oka egészen megdöbbentő! Erről mindenkinek tudnia kell!

Figyelmeztetés minden nő és édesanya számára! Soha ne fogyassza el a csirkének Ezt a részét – Az oka egészen megdöbbentő! Erről mindenkinek tudnia kell!

Figyelmeztetés minden nő számára!!! Soha ne edd meg a csirkének ezt a részét! Az ok megdöbbentő…

Fontos! Ez egy valós történet és ha elolvasod ezt a cikket, több információhoz juthatsz a figyelmeztetéssel kapcsolatban:

“Egy barátom nemrég egy műtéten esett át. Növekedett a méhében egy ciszta, ezt távolították el. Az eltávolított ciszta tele volt sötét színű vérrel. Azt hitte, hogy a műtét után sokkal jobb állapotban lesz, de sajnos nem így történt. Igaz, hogy egy ideig javult az állapota, de néhány hónappal a műtét után visszaesett.

Elment a nőgyógyászához egy konzultációra, ahol az orvos egy meglepő és egyben váratlan kérdést tett fel neki.

Megkérdezte, hogy fogyasztott-e gyakran csirke szárnyat, mire ő azt válaszolta, hogy igen. Vajon honnan ismerheti az étkezési szokásait? “

Sok szakértő a világon azt állítja, hogy a csirkékbe különböző szteroidokat fecskendeznek, hogy felgyorsítsák a növekedésüket úgy, hogy a boltok polcain vizuálisan eleget tegyenek a társadalmi igényeknek. Ez az igény nem más, mint hogy gyönyörű nagy csirkékhez jussunk hozzá.

A csirkéknél a befecskendezett szteroidok legnagyobb koncentrációban, a nyakban és a szárnyban találhatók. Meg kell, állapítani, hogy ezek a szteroidok szörnyű hatással vannak a szervezetre, mert gyorsítják a növekedést.

Mi a véleményed?