Schobert Norbert újra beszólt, ezúttal a betegeknek:megint magára szabadíthatja a népharagot

betöltés...

Miután a legtöbb szerkesztőségben megjelenési lehetőséget kapott, hogy elmondhassa, mit is szeretett volna üzenni igazából – nálunk is járt, itt megnézheti –, utoljára Hajdú Péterhez ment el beszélgetni. És ott sem tagadta meg önmagát.

A beszélgetésben elmondott olyanokat is, amiket máshol nem: hogy a botrány miatt milliókat vesztett, és bár barátokat nem, ismerősöket szintén vesztett. Közösségi oldaláról törölte Tóth Gabit és Kulcsár Edina férjét, Csutit is, akik éles hangévtelű posztokban bírálták amiatt, amiket az anyákról mondott.

A Hajdú Péterrel készült videó második felében pedig ismét kijött belőle a Norbi-stílus: a pajzsmirigybetegekbe gázolt bele.

Arról volt szó – a lenti videón 07:40-től látható –, hogy miért van, ha tartósan túlsúlyos valaki.

– Sok oka van, hogy valaki miért tartósan száztíz kiló. Van, aki igénytelen – mondta Norbi, mire Hajdú Péter közbevetette: és van, aki beteg.

Norbi erre így válaszolt:

– Van, aki beteg attól, hogy túlsúlya van, és felborul a hormonrendszere. A pajzsmirigytől nem hízol el. Nekem olyan is erőseim is vannak, akinek nincs pajzsmirigye, ám nincs elhízva. Kivették rákos daganat miatt, és nincs elhízva, mert úgy táplálkozik és mozog, hogy nem hízik el. Igen, hormonális szempontból vannak erre ható tényezők. De nem lehet a mögé bebújni, hogy én azért vagyok 50 kiló plusz zsírral a testemen keringési beteg, cukorbeteg, szívbeteg, mert egy olyan betegségem van, ami ezt létrehozza. Ez egy nagyon fontos csapda, egy ürügy, ami mögé bebújik a társadalom!

betöltés...