Ez a pap 30 kisgyereket erőszakolt meg: HIV pozitív volt!

betöltés...

Az egyház pedig megbocsátott neki! A papi közösség "összezár"?

Mond valamit nektek Jose Garcia Ataulfo neve?

Ő volt az a pap, aki az utóbbi évek legnagyobb Vatileaks botrányát keltette, azaz olyan rossz hírbe sodorta az egyházat, mint még soha.

Maga az ördög tetsesült meg a papban, ugyanis kiderült, hogy 30 kislányt erőszakolt meg, akik 5-10 évesek lehettek.

Az egészben még borzasztóbb az, hogy eközben ő maga HIV fertőzött volt…

Belegondolni is borzalmas és egyben vérlázító, hogy mit élhettek át ezek a kislányok, akik még GYEREKEK voltak, és mivel kell majd együtt élniük úgy az élményeket és a betegséget együttvéve.

Ataulfo bevallása szerint, több, mint két tucat gyerekkel szemben követett el szexuális támadást, akik közül a legtöbben őshonos, bennszülött kislányok voltak Oaxacaból, amely Mexikó déli részén fekszik és arról ismert, hogy terjedelmes őshonos lakossággal rendelkezik.

Szinte felfogni is lehetetlen, hogy sorra buzknak ki a hasonló történetek az egyház küszöbe alól.

Nemrég a Vatikán második emberét, a kincstárnokot is meggyanúsították hasonlóval, sőt, ott a rendőrség nyomozása is bizonyítékokat tárt fel.

Sorra derülnek ki a különféle zaklatások, molesztálások történetei.

Ezek pedig mind azt mutatják, hogy az egyház megindult egyfajta szellemi hanyatlás útján. Meleghálózatok, kisgyerekekkel való kereskedés, rabszolgaság, bizarr rituálék…

És ez sok Vatikán-szakértő szerint csak a jéghegy csúcsa, és ha egy napon kiderülnek a legbelsőbb titkok is, akkor az egyház hitéleti közössége világszerte össze fog omlani a vádak alatt.

betöltés...