Sírva kérte a szigetszentmiklósi bácsi, hogy ne dózerolják le a házát. Mészáros Lőrincéket nem hatotta meg

Szigetszentmiklóson, ahol napjainkban nagy botrányok és viharfelhők vannak érdekes szemlélet ütötte fel a fejét: Berajzolni új utakat keresztbe-kasul mások telkén, majd mosolyogni, hogy itt ilyen út lesz, ott pedig a Tópart utca!

Szigetszentmiklós Alsóbucka városrészben a Csónakos utca és a Bucka-tó közötti területen a Szigetszentmiklósi Önkormányzat képviselőtestülete egy új, 16 méter széles utat tervezett, hogy össze kösse a Csépi utat a Boglya utcával, amely két útnak Buckai viszonylatban nagy jelentősége van! A dolgok szépséghibája, hogy a betervezett terület mindegyike magántulajdont képez és az úttervekben egy idős bácsi, egy nagypapa háza is útban van! Az idős bácsi, aki csoda hogy nem kapott infarktust még tavaly és többször a testület elé járult! Kérte és könyörgött érte, hogy hagyják békén a hőn szeretett kis házát arra a kicsi időre, amíg ő életben van! Nem szeretne máshova menni, nem szeretne költözni és nem is érti, hogy ha ő nem csinált semmit hogy került az ő kis háza, az ő kis nyugalmas élete ekkora veszélybe! Ember szemébe nem láttunk még akkora tehetetlen kétségbeesést! Ember szemébe nem láttunk még akkora kilátástalanságot!

A Buckában persze nem ez az egyetlen terület, ahol az Önkormányzat rajzol és iszonytató tervekkel terheli a lakosokat, az ingatlantulajdonosokat!

Többnyire nincs tárgyalás, nincs humánum, csak Önkormányzati akarat erőszak! Vajon tényleg így kell kezelni a közérdekű dolgokat?

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület
elnök

(A kép illusztráció)

Mi a véleményed?