Nostradamus világosan megjósolta a járványt is! Ezt mondta:

betöltés...

Trump ismét megnyeri a 2020-as elnökválasztást

“A száműzöttek a harag és a belső gyűlölet miatt nagy összeesküvést terveznek a király ellen. Titokban ellenségeket szerveznek, és a régi öregjeiket csapdába ejtik. ”Ez a négysoros egy hatalmas államot (Donald Trump, az Egyesült Államok elnökét) vezető politikai emberre utal, politikai intrikákkal, konfliktusokkal és a veszélyben lévő „királlyal”. Noha minden oldalról támadják, Trumpot újra az USA elnökévé választják.

Pusztító földrengések

A Nostradamus szerint, a jövőben egy erős földrengés következik be, amely Kalifornia állam egész államának az óceán víz alá süllyedéséhez vezet. Ezenkívül a látnok előre jelezte néhány olyan kataklizma bekövetkezését is, amelyek radikálisan módosítják a világtérképet, és kitör a Harmadik világháború is, amely a Közel-Keleten kezdődik.

Nostradamus előrejelzése szerint Amerikában egy nagy földrengés várható 2020 -ban. Az Új Világban (a Nyugati Földön) Kalifornia a logikus lehetőség a törésvonal miatt. Ez Merkúr visszaérkezéskor a rákba (június 18 és július 12 között) várható.

Európa sem menekül meg a földrengésektől. A kérdés nem az, hogy megtörténik-e, hanem hogy hol fog bekövetkezni? A következő földrengés 7 és 7,4 Richter nagyságrend között várható, valószínűleg Törökországban.

Gazdasági válság 2020-ban

A gazdasági válság küszöbén állunk 2020-ban? Az elemzők véleménye megoszlik ezzel kapcsolatba, de senki sem tagadja, hogy fekete felhők gyülekeznek a globális gazdaság felett.A fedezeti alapok százai kerülnek csődbe, a nemzetközi tőzsdei piacnak rövid időre – akár egy hétre is – be kell zárnia , hogy megállítsa a részvényeladási pánikot, amely ellepi a tőzsdéket.

Nostradamus előrejelezte a 2008-as válságot, és 2020-as év sem néz ki jobban:– a tőzsdei piacok zuhannak és elérték a pánik szintjét– a válság vége még nem látható – az Egyesült Államok évek óta gazdasági stagnálással néz szembe

A fal Nagy-Britanniát reprezentálja, amely 2020-ban elhagyja az Európai Uniót, és gazdasági összeomlását váltja ki. Ez a döntés történelminek bizonyul, és az Egyesült Királyság bukásához vezethet, mivel Wales, Skócia és Észak-Írország nem ért egyet az Egyesült Királyság kilépésével az Európai Unióból

Angliának új királya lesz

A Nostradamus négysorosa nem írja le, hogy a leghosszabb uralkodású uralkodó, Erzsébet királynő meghalna,  vagy miért kap Nagy-Britannia új királyt.

Megdöbbentő mértékű tűzvészek

Tűzvészek Európában: Görögországban, Horvátországban lehet rá számítani nagy mértékben, de a hőhullámok olyan országokra is lesújtanak, mint Portugália, Spanyolország, Hollandia, Németország és Franciaország. 2020-ban Amerikát is tűz borítja: Új-Mexikó és Kalifornia, Új-Mexikó, Palm Springs, Los Angeles válik a tűz martalékává.Nostradamus előrejelzése szerint a Ausztráliában is tombol a tűz: “Az ég elsötétül, a mezőket hő égeti.”

Rekordszámú vihar

Nostradamus becslése szerint a 2020-as évet rekord számú vihar jellemzi, amelyek nagy többségben hurrikánná alakul.Amerika lesz a legerősebb tornádók áldozata.A tornádók némelyikének átmérője 1,6 km, és 48 km-ig terjedő erővel söpör végig, a szélsebesség meghaladja a 320km / órát.

Világszintű járvány pusztítja el a népesség egy tizedét, amely keletről indul majd, és az egész bolygót letarolja. Az embereken úrrá lesz a pánik, és sokan azért fognak meghalni, mert félnek, de 1 év alatt meg fogják találni az ellenszerét a járványnak, és 2021-re el is tűnik teljesen a bolygóról.

Tengerszint emelkedés

Tengerszint emelkedése – a négysorosokban az látható, hogy az Antarktiszból nagyobb darabok válnak le, amelyek megolvadnak, és a tengerszint több méterrel történő emelkedéséhez vezetnek.A tudósok is felhívják a figyelmet erre a problémára.

A mai hőmérséklet körülbelül a 3 milliárd évvel ezelőtt regisztráltnak felel meg, amikoris az óceán szintje sokkal magasabb volt, mint most.A tengerszint növekedésnek a következő következményei lehetnek: hurrikánok, áradások, sok menekült, víz- és élelmiszerválság, valamint globális konfliktusok.

Nagy háború

Egy hatalmas keleti hatalom (Kína) háborút nyer egy másik nagy nyugati hatalom (USA ) ellen – a híres francia orvos előrejelzése valóra válhat, ha figyelembe vesszük az amerikai közgazdasági szakértők állításait, amelyek az USA kereskedelmi korlátozáskkal kapcsolatos gazdaságpolitikájáról szólnak., amelyek Trump garanciái ellenére komor forgatókönyvet sejtetnek.

Beültetett chipek

A francia próféta egyik látomásában azt látta, hogy az emberek testükbe implantált chipekkel járnak az utcán. A valóságban egy Wisconsini amerikai cég már megvalósította ezt az ötletet. Az alkalmazottaknak chipeket ültettek be a testükbe, amelyek helyettesítik a kitűzőt és a munkahelyi jelenléti ívet.

Az emberek a Holdon fognak élni

Az egyik látomásában Nostradamus úgy látta, hogy az emberek a Holdon fognak élni 2020-ban; egyes tudósok azt állítják, hogy a NASA jövőre tervezi az új Hold expedíciókat.

Kim Jong-Un-t megfosztják a trónjától

Nostradamus szerint Kim Jong-Un ellen lázadás lesz, amibe Oroszország is bekapcsolódik, miáltal Oroszország imázsa örökre megváltozik.

betöltés...