Felfoghatatlan tragédia: kiesett két testvér az ötödik emeletről, egyikük meghalt

betöltés...

A rettenetes eset Romániában, Nagybányán történt, ahol két testvér kiesett ötödik emeleten levő lakásuk ablakán, a zuhanást követően az egyikük a helyszínen meghalt, a másikat pedig több sérüléssel, súlyos állapotban szállították kórházba.

A Máramaros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség szerint az esést túlélő áldozat súlyos állapotban van, a közeli, nagybányai sürgősségi kórházba szállították. A két testvér egyik szomszédja a sajtónak elmondta, hogy a fiatalok egyedül laktak otthonukban, és a Nagybánya szélén szervezett heti autópiacon eladott tárgyak árából éltek. Szüleik már nem élnek.

A szomszéd azt is elárulta, hogy a testvérpárnak több kifizetetlen számlája is volt, és lehet, hogy ez volt a baljóslatú indok az esésük hátterében. A fiatalok pontos életkoráról egyelőre nincs információ, a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

betöltés...