30 milliós BMW-t kapott születésnapjára a 17 éves Gáspár Virág

Bár Gáspár Virág mostanában kevesebbet szerepel a médiában – a közösségi oldalán kívül –, Győző, Bea és Evelin is mindig talál alkalmat egy közös kép posztolására. Ma töltötte be a legkisebb Gáspár-lány a 17. életévét, az édesapja pedig megható üzenetben köszöntötte fel.

„Az életem virágát már tizenhét éve adta a kezembe Isten… Ajándék volt számomra, amelynek csodáját felfogni egy egész élet is kevés… Vigyáztam Rád, amikor gyönge gyermekként a tenyerembe csodáltalak… Szíved földjét, ha kellett könnyeimmel öntöztem… Bimbózó életed szemeim előtt úgy nyílik ki, mint amikor a nap áttöri a hajnali sötétséget… Szemedben látom a tüzet, amely ha kell, erdőt éget, ha kell öreg szívemet melegíti… Most, amikor néhány perc múlva belépsz a 17 évesek klubjába, büszkén gyönyörködik benned vénülő apai szemeim, miként a Kertész nézi az élete kertjének legszebb virágát… Mert virág vagy Te nekem Virág! Olyan aki nélkül ez az egész földkerekség csak sivatag volna, amely valami szépért könyörög, mint szomjazó egy csepp vízért, amely az életet jelenti… Ezt jelented Nekem az életet; Virágot amely csak nekem virágzik” – írta a közösségi oldalán Győzike, megmutatva ezzel egy romantikus oldalát is,írja a a lap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok @viraggaspar 💝💝💝💝Az életem virágát már tizenhét éve adta a kezembe Isten...ajándék volt számomra, amelynek csodáját felfogni egy egész élet is kevés... Vigyáztam Rad amikor gyönge gyermekként a tenyerembe csodáltalak...szíved földjét ha kellett konnyeimmel öntöztem...bimbózó életed szemeim előtt úgy nyíllik ki mint amikor a nap áttöri a hajnali sötétséget... Szemedben látom tüzet amely ha kell erdőt éget, ha kell öreg szívemet melegíti... Most amikor néhány perc múlva belépsz a 17 évesek klubjába büszkén gyönyörködik benned vénülő apai szemeim, miként a Kertész nézi az élete kertjének legszebb viragat... Mert virág vagy Te nekem Virág! Olyan aki nélkül ez az egész földkerekség csak sivatag volna amely valami szépért könyörög mint szomjazo egy csepp vízért, amely az életet jelenti... Ezt jelented Nekem az életet; Virágot amely csak nekem virágzik. Legyél boldog lányom és váljon valóra a szívedben rejtőzködő minden alom.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés, Júl 26., 2019, időpont: 3:47 (PDT időzóna szerint)