Ő az 5 hónapos pici baba, aki a tegnapi balesetben életét vesztette

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt szörnyű tragédia történt Baktakéken, ahol a járdán gázoltak el egy férfit és a kisbabáját. A gyermek azonnal meghalt.

A baktakéki apa teljesen összeomlott miután elveszítette a gyermekét. A szörnyű eseményt, pedig még inkább beárnyékolja, hogy a férfi jól ismerte a gázolót, ugyanis régi jó barátja ült a gyilkos autó volánja mögött – írta meg a Bors.

Baktakék csupán egy pár száz lelkes falucska Borsodban, gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit. A helybeli férfi péntek délután Ladájával száguldozott a faluban, amikor is az egyik kanyarban kisodródott. Éppen ott, ahol a buszmegállóban gyermeke édesanyját várta Sándor s vele volt a csöppség is. Az autó mindkettőjüket elütötte, a kisfiú nem élte túl a tragikus ütközést.

 - Soha nem fogom elfelejteni azokat a pillanatokat – mondta a Borsnak zokogva Sándor.

Úgy tudni a Ladát vezető sofőr driftelt és rallizott az amúgy is rossz minőségű úton, eközben veszíthette el az uralmát a jármú felett. A kisbaba gyakorlatilag azonnal életét vesztette, az édesapát pedig könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

- Ahogy száguldott, már borítékolható volt, hogy baleset lesz a vége – mondta egy szemtanú.

Ami igazán szomorúvá teszi az amúgy is tragikus eseményeket, hogy Sándor és az autó vezetője Márk, régi jó cimborák voltak, együtt nevelkedtek.