Te látod az asszonyt a képen? Ha igen, akkor az IQ-d elérte a felső határát!

betöltés...

A testfestészet egy csodálatos művészeti forma. Aki jól csinálja, az totális optikai csalódást tud okozni. Egyes festők ruha nélküli embereket öltöztettek fel úgy, hogy szinte észre sem lehet venni, hogy a kabát ami rajtuk van, csak egy festmény.

Jorg Djustervol német festőművésznek pontosan ez a kedvenc terültete. Művei igazán egyediek: olyan ügyesen álcázni tudja az embereket, hogy azok a felismerhetetlenségig beleolvadnak a környezetbe.

Itt van például ez a fotó. Nyilván Ti is látjátok a fekvő nőt a levelek között, aki teljesen beleolvad a háttérbe.

A második képen is egy mesteri kivetelezést láthatunk. Itt is a test tökéletesen beleolvad a környezetbe.

Jorg Djustervol az egyik legismertebb festőművész Németországban. 2008-ban nemzetközi kitüntetést is kapott. Gondolom Te is egyetértesz azzal, hogy nagyon tehetséges.

Sok kiváló festőművész létezik, de a testfestészet egy külön művészeti forma, amelyben különösen figyelni kell a legapróbb részletekre is.

Az utolsó kép szinte az összes internetezőt zavarba ejtette. Ahhoz, hogy megtaláld a női testet az alábbi képen, minden erőddel koncentrálnod kell, és a legapróbb részletekre is figyelned kell! Csak így tudod megfejteni, hogy hová van elrejtve a nő ezen a képen. Sokan próbálták már megoldani ezt a titkosított képet, de kevés sikerrel. Ha megtalálod a nőt ezen a képen, akkor az IQ-d elérte a felső határt!

betöltés...