A kislány két éves Donw szindrómás öccsét tanítja beszélni úgy hogy együtt énekelnek

A Down szindrómás gyerekeknek általában nem könnyű bizonyos dolgokat megcsinálni. Nehezebben tanulnak meg beszélni, talán nem tudnak olyan jól olvasni. Hosszú időn keresztül kell gyakorolniuk, a család számára is kihívást jelentenek ezek a fajta nehézségek.

Amanda Gray ötgyermekes édesanya, legfiatalabb gyermeke Bo. A kisfiú most két éves és Down szindrómával született. Az ilyen korú gyermekek általában 50 szót ismernek, vagy talán kicsivel többet. Ez a kisfiú azonban csak 12 szót ismer.

A piciknél fontos megtalálni azt a módszert, mellyel a legjobban megtanulják az új szavakat. Úgy tűnik Bo számára a zene a legjobb módszer! Minden egyes szót amit ismer, a zenén keresztül tanulta meg s mindezt testvérének köszönheti.

Amanda tette fel a lenti felvételt a Facebook-ra, itt jól láthatjuk milyen szép ez a folyamat. Lydia gitáron játszik, testvére pedig hallgatja őt.

A kislány a “You Are My Sunshine’ című dalt énekli, melyet Johnny Cash énekelt. A lány szinte minden egyes sor végén megáll, hogy testvére be tudja fejezni a mondatot. Az eredmény fantasztikus!

A kisfiú minden erejét összeszedve megpróbálja formálni a szavakat, és még mozog is hozzá. A család nagyon szereti a zenét és az édesapa is zenész.

Ez a fantasztikus felvétel hamar elterjedt a neten, nem is csoda. Egy hét leforgása alatt majdnem 40 millió ember látta.

Nézd meg a lenti érzelmes felvételt. Kérjük oszd meg velünk véleményed, és oszd meg ezt a cikket barátaiddal.

My daughter Lydia was watching Bo while I was in the shower. Came out to this. If she didn’t have a guitar I don’t know if she would know how to babysit him. This is her go to. It’s proof that music therapy works. Bo is 25 months old and has a 12 word vocabulary. Every word he has learned has been through music and singing. *If you would like to use this video it is now licensed with Storyful. All photos/stories are public on the page and do not need permission to be used, except this video. Thank you so much. https://storyful.com/

Közzétette: Amanda Bowman Gray – 2018. január 15., hétfő