Új divat a kismamák körében – Így néz ki az ultrahangos manikűr

betöltés...

Készen állsz rá, hogy ország-világ előtt kinyilatkoztasd, anyuka leszel? Íme, egy igazán egyedi és különleges mód, hogy megoszd a többiekkel, babát vársz.

A legújabb trend, ami a körmös szalonokban hódít, az ultrahang fotók körömre varázsolása a kismama kérésére. Szép és kedves vagy inkább furcsa ötlet?

A terhesség egy valóban áldott állapot. Leszámítva a hányingert, a fáradtságot és a vizesedést, az egyik legizgalmasabb időszak egy nő életében.

Attól a pillanattól, hogy pozitív lesz a teszteredmény és elmondod a hírt a leendő apukának, az elkövetkezendő 9 hónap tele lesz mini ünneplésekkel. Amikor először hallod a baba szívverését, amikor észrevehetően növekedni kezd a pocakod, amikor kiderül a baba neme, amikor először kezd rugdosni.

Sok kismama készíttet várandós fotósorozatot, hogy a születést megelőző pillanatokat is megörökíthesse, sőt már olyan trend is kezdi meghódítani a világot, amelynek lényege, hogy a leendő anyukák a pici ultrahang fotóit rakatják a körmükre.

Az egész azzal kezdődött, hogy a 34 éves Sarah Clarke Angliából közzétette első fotóját, amelyen vendége körmén csemetéje ultrahangos képe volt látható. Onnantól kezdve nem volt megállás.

Egy megható bejegyzésben az Instagramon az egyik hölgy megosztott egy képet a körméről, amelyen egy ultrahangos felvétel látható. Elmagyarázta, hogy számára ez a gyász egyik módja, mivel 3 év próbálkozás után végre teherbe esett, de egy hónappal később elvesztette magzatát. Akárhányszor a körmére néz, reménnyel tekint a jövőbe.

Egyes anyukák a babaváró partira készíttetik el a körmüket, utalással arra, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e.

Egy ilyen manikűr már valóságos művészetnek számít. Te csináltatnál ilyet?

betöltés...