A te tenyereden látható a rejtélyes X? Kivételes vagy, ha rajtad is van Isten pecsétje!

Érdemes egy pillantást vetned a tenyeredre, hiszen lehet, hogy kiderül, te is azon különlegesek közé tartozol, akiknek jelen van rajta a mágikus X.

A tenyérjóslást már nagyon régóta alkalmazzák, felhasználva a tenyér fő vonalait, amelyet Isten pecsétjének is tartanak, és születésünktől fogva hordozunk.

Ezek a vonalak számos információt tartalmaznak az életünk minden területére vonatkozóan, emellett bizonyos személyiségjegyek is kiolvashatóak belőle.

Úgy tartják, hogy az ókor egyik legnagyobb hadvezére, Makedónia egykori királya, Nagy Sándor is különös figyelmet fordított a tenyérjóslásra és fontosnak tartotta azokat az információkat, amiket a tenyeréről és tisztségviselők tenyeréről leolvastak.

Korábbi források szerint a tenyerén olyan különleges vonások voltak láthatóak, amelyek az emberek nagyjából 3%-nál figyelhetőek meg és talán ez is közrejátszott eredményes uralkodásában. Ez a meglepően ritka jel pedig a tenyér fő vonalai által képzett X volt, amely fontos jelentéssel bír.

Mit jelent az X a tenyéren?

Ez a jel sok mindent elárul a viselőjéről és annak életútjáról. Aki ilyen vonalkapcsolattal rendelkezik az előtt nagy jövő áll és valószínű, hogy nem csak életében lesz ismert, de halála után is emlegetni fogják a nevét.

Született vezető, jó irányító, aki tisztában van adottságaival és tökéletesen végzi a feladatait. Sokan tisztelik és követik. Nagyon meggyőző személyisége van.

Kivételesen intelligens, logikus gondolkodású, mindig helyén van az esze és tudja, hogy melyik helyzetben mi a legjobb lépés. Jó intuícióval rendelkezik és az embereket is könnyedén kiismeri, így soha nem éri meglepetés senkivel kapcsolatban. Előre meg tudja ítélni a dolgok várható alakulását és az abban résztvevők reakcióját.

Számára a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség. Kitartó és bátorságban sem szenved hiányt. Csak akkor áll meg, ha befejezett valamit és nem akkor, ha megfáradt vagy elbizonytalanodott, megrettent. Mindig eléri, amit akar.

Ismert emberek és az X

Az említett hadvezér mellett többek között még Abraham Lincoln, az Amerikai Egyesült Államok egykori elnöke és Vlagyimir Putyin, Oroszország jelenlegi elnöke is rendelkezik a bizonyos X-szel a tenyerén.