“Eljön a pillanat, amikor a szervezeted védekezni kezd mások ellen”. Müller Péter pótolhatatlan tanácsot ad, amit érdemes megfogadni!

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki előszeretettel telefonál naponta többször is, csak azért, hogy elpanaszolja a problémáját. Ő maga nem hajlandó semmit tenni azért, hogy jobb legyen az élete, szidja a rendszert, a szomszédot, a politikát, és várja, hogy megváltozzon a világ.

Egy idő után azonban, jó esetben mindenki rájön, hogy a világ változását nem kívülről kell várni, hanem belülről, és tenni is kell érte. Nem azért élünk a Földön, hogy mások irányítsák az életünk, mi pedig a megtörve, elfáradva, belefásulva megfelelési kényszerben éljünk reggeltől estig. Néha kell tudni nemet mondani, hidd el, hogy a legjobban te tudod, hogy mi a legjobb saját magad számára.

“Másokért élünk, és másokkal élünk, de ennek határa van. Mert önmagunkkal is élünk. Van, amit csak egyedül, magaddal tudsz megoldani. És, ha ezt nem bírod megtenni, vagy nem hagysz rá időt, és túl sokat forogsz az emberek között, eljön az a pillanat, amikor a szervezeted védekezni kezd mások ellen”-Müller Péter.

Eljön az idő, hogy a saját életed fogod élni, ehhez pedig az szükséges, hogy szeresd magad a legnagyobb mértékben! Ne mások kritikái és ítéletei alapján éld az életed! Senkinek sem kell megfelelned csak önmagadnak.