12 jele annak, hogy a melletted levő férfi igazán tisztel, és szeret! Ha már a fele igaz a te párodra is, soha ne engedd el!

Mindenki az ideális férfiról álmodik, aki jól néz ki, sok pénzt hoz haza, segítőkész, kedves, és ráadásul teljesen odavan álmai nőjéért. Rögtön itt az elején szögezzük is le, hogy ilyen nem létezik.

Mindenki számára az az ideális férfi, aki mellett ébred minden reggel, akivel együtt küzd azért, hogy az élet szebb, élhető, és vidám legyen. Ha az alábbi 12 jelet tapasztaljuk a párunk részéről, akkor teljes mértékben megnyugodhatunk, hiszen imád, és tisztel bennünket!

1. Amikor bemutat a barátainak, és családtagjainak büszkén beszél a sikereidről, és a pozitív tulajdonságaidról. Tehetségesnek, és szépnek tart.

2. Nem rendez féltékenységi jelenetet, ha más férfiakkal beszélsz, mert tisztában van vele, hogy szereted, és ő is szeret téged.

3. Amikor megszólít gyönyörű jelzőkkel illet, pl. a világ legszebb nője, csodálatos szívem, gyönyörű kedvesem, a legjobb feleség stb.

4. Ha veszekedtek, és valami bántót mondasz neki, nem vágja a fejedhez, hogy elköltözik, mert tisztában van vele, hogy csak dühödben mondtad, amit mondtál. Türelmesen vár, míg megnyugszol.

5. Kikéri dolgokról a véleményed, és, ha valamit te tudsz jobban, akkor a tanácsodat kéri.

6. Néha kimozdít a komfortzónádból, hogy teljesítse vágyaid, boldoggá tegyen. Tisztába van vele, hogy mire vágysz. Gondoskodik arról, hogy önbizalmad ne csorbuljon.

7. Ha egy régi ismerősöddel beszélgetsz, és nagyon bizonygatod neki az egyik elméleted, akkor nem szól bele, csak a szoba sarkából figyel mosolyogva, büszkén.

8. Ha szomorú vagy, ő mindig ott áll melletted, és bebizonyítja, hogy nincs miért aggódj, hiszen mellette biztonságban vagy. Ha nem tudtad megoldani a problémád, ő ott áll, és támogat.

9. Bármiről jól eltudtok beszélgetni, mindig kikéri a véleményed az öltözködéséről, és a munkájáról. Nagyon számít neki a te véleményed.

10. Az intim pillanatokban fontosabb számára a te boldogságod. Előbb rád koncentrál, majd ezután következik az ő boldogsága.

11. Ha megbánt, mindent megtesz azért, hogy ne érezd rosszul magad, és bocsáss meg neki. Egy kapcsolatban nagyon fontosak a kompromisszumok.

12. Mindenben támogat, és segít még akkor is, ha anyagi problémáid vannak.