Hatalmas hólyagokat talált a kisbabája talpán – Másnap a rendőrök fényt derítettek az igazságra

Akinek pici gyermeke van otthon, igazán tudja értékelni a szabad perceket, még ha csak annyiról is van szó, hogy nyugodtan lezuhanyozhat zárt ajtók mögött vagy elolvashat pár oldalt a könyvéből.

Az olyan dolgok, amelyek rutinnak számítottak, mint például egy film megnézése vagy találkozás a barátokkal, egyik pillanatról a másikra luxussá válnak.

Természetesen, ha ilyenkor az ember felvigyázóra hagyja a gyermekét, csakis olyannal teszi ezt meg, akiben végtelenül megbízik.

Egy anyuka számára ez a gyermektelen pár perc gyorsan rémálommá vált.

A kérdéses anya 6 hónapos gyermekét egy 36 éves nőre, Ismelda Ramos Mendoza-ra hagyta pár órára. Álmaiban sem gondolta volna, hogy mire fog hazaérkezni.

Miután Ismelda-val hagyta kislányát, Ana Flores-t, másnap vette csak észre, hogy hatalmas hólyagok növekedtek a gyermek talpain.

Mivel aggódott, megkérdezte a bébiszittert, hogy szerinte mi okozhatta ezt, történt-e valami, ami kiválthatta a hólyagokat. Ismelda azt mondta, hogy elképzelése sincs.

Ennek ellenére az anya nagyon gyanakvóvá vált, olyannyira, hogy a rendőrséget is kihívta, feltételezett gyermekbántalmazás miatt.

A babát kórházba vitték, ahol a súlyos égési sérülését azonnal kezelni kezdték.

Ismelda-t hamarosan letartóztatták, mivel kiderült, hogy mi tett. Miközben a nő főzött, a kislány nem hagyta abba a sírást, amiért Ismelda dühös lett. Annak érdekében, hogy elhallgattassa a gyereket, annak lábacskáit a forró tűzhelyre tette.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!