MA telihold és százszoros nap – Engedd el a régit, hogy eljöhessen az új

betöltés...

Különleges energetikai nap a mai, hiszen minden Telihold százszoros teremtő erővel bír kiegészülve az elengedés támogató energiáival.

Mit jelent ez?

Lehetőséget, hogy a régi energetikai mintáktól a korlátozó hiedelmektől és energetikai blokkoktól megszabadulva belépjünk valami újnak a kapuján. Elfogadjuk az új szerelmet, megkapjuk álmaink munkáját, rátaláljunk új lakóhelyünkre, és támogató baráti kapcsolatokat építsünk.

Minden változás, ami most történik, saját lelki békénket szolgálja. A változás, az átmenet sokszor lehet kellemetlen. Meg kell hoznunk bizonyos döntéseket, el kell engednünk embereket, helyzeteket… Életünk és az egész világ átalakulóban van. De minden értünk, érted történik!

Lehetőséget kapunk arra is, hogy szavaink teremtőerejének százszoros hatása által lerakjuk új, teljesebb, boldogabb életünk alapköveit.

Mire figyeljünk ezen a napon?

Legyünk tudatosak. Ha valaminek az urai lehetünk, akkor azok a saját érzéseink, gondolataink és tetteink.

Próbálj meg ezen a napon (és életed többi napján is) mentesülni a körülményeidtől és minden negatív, rossz dolog ellenére maradj pozitív! Higgy abban, hogy képes vagy megoldani a problémákat és legyőzni a nehézségeket! Képes vagy elfogadni Isten és az Univerzum csodálatos megoldásait és ajándékait!

Telihold napi elengedés rituálé

A Telihold ereje segít lezárni és elengedni minden olyan dolgot, ami hátráltat, energiát vesz el tőlünk és nem tesz boldoggá.

Végezz nagytakarítást! Leltározz! Mi az/Ki az, ami/aki lehúz, visszatart Téged? Végezz számvetést. Őszintén. Akkor is, ha fáj szembesülni az igazsággal.

Lehúzó lehet:

1.Kapcsolat:

Sokan maradnak benne hozzájuk méltatlan helyzetben, kapcsolatban. Az egyoldalú kapcsolat nem az igazi. Ahol csak elvárások vannak felénk, ott csak az energiánkat veszítjük el. Mindenkinek isteni joga az egyenrangú, szereteten alapuló barátság és szerelem. Ugyanúgy fontos a kiegyensúlyozott és harmonikus munkahelyi légkör. A hatalmi harcokkal telített kapcsolatok energiát vesznek el tőlünk, és irányítani akarnak bennünket. Vegyük idejében észre, és merjünk változtatni. Lépjünk ki belőle!

Minden rajtunk múlik! Az életünkért, a boldogságunkért, a felelősség a miénk! Egy helyzeten változtatni döntésünkkel mi magunk tudunk!

2.Érzések

A harag, a sértettség, a csalódottság és a düh hosszú távon mind olyan érzelmek, amik csak a kárunkra lehetnek. Megmérgezik a szívünket és általuk egyre távolabb kerülünk a vágyott békétől és harmóniától. A túlzott irányítási kényszer és az élettel szemben támasztott állandó elvárások sem támogatják a Teremtő alkotó folyamatát.

Ha valóban boldogok akarunk lenni, bocsássunk meg mindenkinek. Engedjük el a lelkünket romboló érzelmeket! És tanuljunk meg bízni a Teremtőben, az Univerzum isteni időzítésében, ne akarjunk mindent irányítani!

“A megbocsátás nem azt jelenti, hogy elnézed a másik ember viselkedését. Csupán azt, hogy nem vagy többé hajlandó magaddal cipelni a hozzá fűződő mérgező érzéseidet és gondolataidat.”

Doreen Virtue

3.Tárgyak

Gyakran a tárgyak, a minket körülvevő szükségtelen holmik is rengeteg negatív és régi energiát tárolnak, amik visszahúznak minket és megakadályozzák az életünkbe érkező pozitív energiák befogadását! Leltározzatok itt is! Minden, ami már nem kell, nem hasznos, engedjétek el…

Így engedd el a visszatartó energiákat:

1.Monnd ki!

Gyújts egy fehér gyertyát.

Hangosan vagy magadban nyilvánítsd ki: Ezennel hajlandó vagyok elengedni minden olyan dolgot…(mondd ki, mik azok)… ami nem szolgál engem és megakadályoz abban, hogy elfogadjam az életembe érkező új lehetőségeket, embereket, tárgyakat és kapcsolatokat. Az elengedést szimbolizálja: a levegő beszívása és erőteljes kifújása. Tehát végy egy nagy levegőt és fújd ki!

2. Írd le!

Gyújts egy fehér gyertyát.

Írd le egy papírra, minden olyan dolgot, amiről úgy gondolod, visszatartó erő, energia az életedben. Ha végeztél, akkor a papírt égesd el, vagy apró darabokra téve húzd le a toaletten.

Bármelyik formáját is választod az elengedésnek, végezetül mindig köszönd meg a Teremtő szeretetét és támogatását. És jelentsd ki: készen állsz az életedbe érkező csodás dolgok, megoldások, ajándékok elfogadására. Érkezzen az bármilyen formában.

3.Tisztíts!

Tisztítsd meg otthonodat, környezetedet. Takaríts, engedj friss levegőt a lakásba. Végezz magadon energetikai tisztítást. Nem kell hozzá különleges képesség: egyszerűen csak végy egy forró sós, illóolajas fürdőt vagy sétálj egy nagyot az erdőben. Vagy hallgass nagy erejű tisztítómantrát.

Bármelyik módját választod is az elengedésnek. Lelkedben mindig legyen egyértelmű és világos szándék az elengedésre és életed megváltoztatására.

A változás, a folyamatos fejlődés és tanulás az élet velejárója. Éld meg pozitívan. Most jönnek az új csodák.

Sándor Judit

betöltés...