Add tovább a bükki füvesember, Gyuri bácsi üzenetét!

Egészség nélkül nincs gazdagság, nincs boldogság, nincs élet, így visszakanyarodok ezen bejegyzés erejéig Szabó Gyuri bácsi intelmeihez, amelyeket ma olvastam egy e-mail körlevélben.

Emberek! Ébresztő! Gyógyítható a rák! Mindig is gyógyítható volt!

Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen gyógyítható a rák! Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!

Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!

Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlőmagja, töményen, stb. Minden fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!

A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök,a nevetés, lúgosít! A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban! Egyéb terápiák minden betegség ellen:- pozitív gondolkodás, derű, vidámság- légzésterápia- reflexzóna masszázs- mozgás és még sok más! Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni! És ez minden betegségre vonatkozik!

Ajánlott irodalom: Váradi Tibor:Népbetegségek I.; Mária Treben: Gyógyteák.