Teszt: Ahogyan fogod a kormányt, az sokat elárul rólad

A legtöbb sofőr – főleg a tapasztaltabbak – már szinte rutinból vezetnek, nem figyelnek oda pl. arra, hogy pontosan hol fogják a kormányt. Ez pedig sokat elárul a jellemükről.

Most megtudhatod, mire enged következtetni az, hogy hol fogod vezetés közben a kormányt.

1. A minimalista

A lehető legegyszerűbb módon próbálsz élni. Inkább kevés igazán jó barátod van, mint sok ismerősöd. De ez nem jelenti azt, hogy unalmas vagy: mások értékelik a stílusodat és a drámázástól mentes életfelfogásodat.

2. A logikus

Nagyon ésszerű és racionális vagy. A családod értékeli a megbízhatóságodat és döntéshozó képességedet. A hangulatod gyakran hullámzik, de még ezt is megpróbálod kontroll alatt tartani.

3. A békéltető

Képtelen vagy elviselni a konfliktusokat. Ha valaha is felemelted a hangod, az csak nagyon ritkán fordulhatott elő. Más emberek között sem tűröd a konfliktust, ilyenkor előveszed a békéltető természetedet, hogy megoldd köztük a problémát.

4. A perfekcionista

Pontosan úgy fogod a kormányt, ahogyan azt tanították, hiszen mindent helyesen kell csinálni. Ez lehetne akár a mottód is, amit követsz az életedben. Ismerőseid szeretnének rád hasonlítani.

5. A pánikoló

Gyakran szorongsz, a munkádat 2-3-szor is ellenőrzöd, hogy biztosan rendben legyen. A családtagjaid próbálnak megnyugtatni, mert tudják, hogy a páncél mögött egy csodálatos személyiség rejtőzik benned.

6. A kalandor

Kalandvágyó ember vagy, aki leugrik ejtőernyővel, járatlan utakon autózik, vagy cápákkal úszik. Talán a hozzád legközelebb állók nem osztoznak veled ezekben a kalandokban, de mindenképpen tisztelnek érte.

7. A főnök

Született vezető vagy, aki könnyen magára vállalja a felelősséget. Mások mentorként tekintenek rád, bíznak benned és a magabiztosságodban. A munkában folyamatosan dicsérik vezetői képességeidet.

8. A családszerető

Az emberek leginkább a gondoskodásod és a kedvességet miatt szeretnek. Boldog vagy, ha a szeretteid sikereket érnek el, kudarcokban pedig mindig kész vagy támogatni őket. Nem szereted átvenni az irányítást. Míg mások élet-halál harcot folytatnak és próbálnak mindent megváltoztatni, addig te könnyedén veszed az életet.

9. A menő

A lazaság megtestesítője vagy, minden helyzetben nyugodt tudsz maradni. Úgy élsz, mintha mindennap vakáción lennél, és nem akarsz megváltoztatni semmit. A hozzád közel állók akkor fordulnak hozzád, mikor lazítani akarnak.

Elfoglalt vagy, nincs időd azokra az emberekre, akik az utadba állnak. Barátaid csodálják elszántságodat és ambiciózus természetedet, és tudják, hogy komoly bajban mindig számíthatnak rád.