Az otthontalan kutya már majdnem feladta életét — Aztán ez a fiú mindent megváltoztatott!

Bárki, aki már részt vett egy állat megmentésében, minden tiszteletet megérdemel! Sajnos túl sok kóbor állat él az utcákon, akiknek kétségbeesetten szükségük lenne orvosi ellátásra, de sosem kapják meg!

Néha az állatnak semmi másra nincs szüksége, csak szeretetre és törődésre! Ezeknek az alapvető szükségeknek a hiánya akár kritikus állapothoz is vezethet; elkezdődik a depresszió, és az élni akarás máris eltűnik, egyszerűen feladják!

Yankee L.A. utcáin élte életét! Ő volt a környék kutyája és a helyiek foglalkoztak vele! Egy nap úgy tűnt, hogy Yankee teljesen feladta, amikor egy átjárónál találtak rá a földön feküdve! Értesítették a Hope for Paws helyi mentőszervezetét, így végül gondoskodás alá került, és egy meghökkentő átalakulás vette kezdetét!

Yankee, a helyi kóbor kutya már egy jó ideje L.A. utcáin élt, de egy nap úgy tűnt feladta életét! A lakók tudták, hogy tenniük kell valamit …

Amikor a Hope For Paws helyi szervezete megérkezett (akik előtte másik két kutyát is megmentettek), óvatosan megközelítettét a földön fekvő kutyát! Eldad Hagar, a szervezet alapítója, gyorsan Yankee feje köré rakta a pórázt!

Eldad azonnal orvoshoz vitte a kutyát! Yankee szőre szörnyen össze volt gubancolódva, és egy fürdetés is ráfért! Szerencsére komolyabb egészségügyi baja nem volt!

Yankee-t, a Rescue From The Hart egy nevelőotthonba adta, ahol találkozott egy fiatal fiúval, aki kulcsfontosságú szerepet játszott Yankee újjászületésében!