12 ember, aki úgy tűnik, ismeri az örök fiatalság titkát

Coco Chanel egyszer azt mondta: “Egy nőnél a kornak nincs jelentősége: Lehetsz csodálatos a 20-as éveidben, elképesztő 40-esként és maradhatsz lenyűgöző életed végéig.” A most következő összeállításunkban szereplő emberek pedig kitűnő példái ennek!

12. Yasmine Rossi – 63 éves

A 63 éves francia modell azt a nőtípust testesíti meg, akinek a szépsége az idő múlásával csak egyre nő. Állítása szerint az organikus diéta segít megőrizni szépségét. Mivel Korzikán nőtt fel, már jóval azelőtt kezdett így étkezni, hogy az egészséges életmód divatba jött volna. Hajára és bőrére természetes olajokat használ, ezenkívül rendszeresen mozog is.

11. Carol Alt – 57 éves

A kanadai modell és színésznő tele van energiával. 89-60-89-es méreteivel elvarázsolta az autóversenyző Ayrton Sennát és a jégkorongozó Alexei Yashint is. Ayrton megtanította őt versenyautót vezetni, a Carolnál 13 évvel fiatalabb Alexei pedig megpróbálta elfelejtetni vele ezt a tudását. A modellnek semmilyen szépségtrükkje nincs, de szerinte fantasztikus alakjának titka a nyers diéta.

10. Jilly Johnson – 64 éves

Nehéz elhinni, hogy egy 60 feletti nő nem az unokákról írt könyvéről híres, hanem arról, hogy fehérneműket mutat be. Viccesen azt mondta, az elmúlt 12 évben férje többet foglalkozott a külsejével, mint ő. Jilly jobban szereti a régi, jól bevált kozmetikumokat, mint a forradalmi újdonságokat. Gyerekeknek való samponnal mossa a haját, arcradír helyett pedig törölközőt használ.

9. Nicola Griffin – 57 éves

Nem mondhat magáénak hosszú évtizedeket a celebvilágban, sem a kifutón. Modell karrierje csupán néhány évvel ezelőtt kezdődött. Mikor a gyerekei kirepültek, Nicola keresett egy ügynökséget és munkába állt. Katalógusfotózásokat vállal, ruhákat reklámoz, de tévéreklámokban is feltűnik.

8. Mike O’Hearn – 49 éves

A híres testépítő és modell, a Mr. Universe verseny győztese, minden idők 12 legjobb sportolójának egyike saját példájával bizonyítja, hogy nemcsak kemény munkával lehet elérni a célunkat, de az idő helyes beosztásával is. Hajnali 3-kor kezdi a napját, így elég ideje marad edzeni és napi 6 étkezést beiktatni, hogy meglegyen a kellő energiája az esti edzéshez is.

7. Marie Helvin – 65 éves

Volt idő, mikor őt tartották a világ legszebb nőjének. Ha lehetséges, 65 évesen még szebb, mint valaha. Marie szerint, mivel nincsenek gyerekei, bőven jut ideje magával foglalkozni. Sportol, nem dohányzik és szigorú étrendet követ. Megemlíti azt is, hogy az életében nem voltak szerelmi csalódások, talán ez is hozzájárulhat hibátlan kinézetéhez. Kapcsolataiban mindig próbálta elkerülni, hogy valakihez túl közel kerüljön érzelmileg, így tudta megőrizni mentális egészségét és szépségét is.

6. Ines de la Fressange – 60 éves

Hiba lenne csak modellnek titulálni. A franciák a divat úttörőjének tekintik, egy stílusikonnak, a párizsi sikk megtestesítőjének. Eredményeit az egyik legnagyobb francia díjjal, a Becsületrenddel ismerték el. Ines fontosnak tartja a stresszes helyzetek elkerülésére való képességét a szépség megőrzéséhez, hiszen jól tudjuk, hogy a sok idegeskedés sok ráncot szül.

5. Gillean McLeod – 60 éves

Az egyik interjújában azt mondta, élete legjobb szakasza akkor kezdődött, mikor betöltötte az 50-et. Elvált és szörnyű dolgokon ment keresztül, a változások hatására pedig egészen más ember lett. Hosszú időn keresztül stylistként dolgozott, míg 53 éves korában modell munkát ajánlottak neki. Félénk természete miatt először nehezen ment neki a modellkedés, de idővel sokkal magabiztosabb lett. Elkezdett több figyelmet fordítani a külsejére, és ez olyan jól sikerült, hogy még fürdőruha fotózásra is felkérték.

4. Yolanda Foster (Hadid) – 54 éves

31 évesen fejezte be modellkarrierjét, hogy a családjával foglalkozzon. Ma már mindkét lánya főállású modell, az ő asszisztensükként tevékenykedik. Fiának is segített bekerülni a divatiparba. Annak ellenére, hogy modellként már nem dolgozik, továbbra is odafigyel magára, és szívesen fotózkodik két lányával, Gigivel és Bellával bikiniben.

3. Marnie Goldberg – 45 éves

45 éves korában megvalósította az amerikai álmot. A családjának szenteli az életét, olyan munkát végez, amit szeret, jut elég idő a hobbijára és egyszerűen boldog. Saját YouTube csatornája van, ahol szépségápolással kapcsolatos tanácsokat oszt meg, háztartással és takarékoskodással kapcsolatos tippeket ad.

2. Tao Porchon-Lynch – 99 éves

Saját példájával több generációt is inspirált azzal, hogy a francia ellenállás egyik harcosa volt a II. világháború alatt, emellett színésznő, modell, filmproducer, borszakértő, díjnyertes versenytáncos és jógaoktató. Mindig azt hangoztatja: “Nincs semmi, amit ne tudnál megtenni!”

1. Yang Dan – 44 éves

A kínai állami televízió időjósa lett 1996-ban, 22 éves korában. 22 éve dolgozik a csatornánál, de olyan, mintha az első napja óta egy percet sem öregedett volna. Külsején a változások annyira észrevehetetlenek, hogy a csatorna feltett róla egy videót is, amin jól látszik, hogy az eltelt 22 évnek nyoma sincs ezen a csodálatos nőn.

BÓNUSZ: Egy hihetetlen születésnap

Az indonéz Puspa Dewi akkor vált híressé, mikor fiai feltöltöttek egy videót a YouTube-ra az 50. születésnapjáról. A nézők nem hitték el, hogy ő ennek a két felnőtt fiúnak az anyja, azt hitték, a testvérük szerepel a felvételen. Csak a tortán lévő 50-es szám bizonyította, hogy nem egy szalagavató bálon készült a videó.