Úgy tűnik a magzat buborékot fúj, de az orvosok jobban megnézik és felfedezik, hogy az tumor

Amikor egy kismamának ultrahang vizsgálatra kell menni, az mindig egy izgalmas pillanat. Minden szülő azt szeretné, ha minden rendben lenne a magzatával.

Az Egyesült Államokban, Miami-ban élő Tammy Gonzales is pontosan erre gondolt, mikor vizsgálatra indult.

Tammy terhességének 17. hetében volt amikor egy rutin ultrahang vizsgálatra hívták őt. Az orvosok valami rendkívülit láttak – egy buborék alakú képződmény volt a felvételen, írta az ABC News.

De sajnos az, amiről ők azt hitték egy buborék, egészen más volt. A további vizsgálatok igazolták, hogy rosszindulatú elváltozásról vagy cisztáról van szó.

Ez a tumorfajta a csecsemőknél 100 000-ből csak 1-szer fordul elő.

Az orvosok abortuszt javasoltak az édesanyának, de ő azonnal nemet mondott. Ezek után egy olyan műtétet terveztek, amilyenre még nem volt példa.

A műtéthez egy apró bemetszést kellett ejteni az anyuka hasán és ezen keresztül távolították el a tumort. A beavatkozásnál lézert használtak.

-Azt mondták nekem, hogy ez a fajta tumor nagyon gyorsan nő. Én viszont azt kérdeztem, van-e valami más lehetőség.-mondta Tammy az ABC NEWS-nak.

Öt hónappal később egészséges kislánynak adott életet Tammy.

Az édesanya nagyon hálás az orvoscsapatnak, akik a kislány életét megmentették.

-Nagyon jól érzi magát a kislányom. Csak a szája mellett van egy nagyon apró kis seb, de szépen szopik. Ő a mi csodagyerekünk, – mondta Tammy az ABC News-nak.

Ez egy hihetetlen történet! Képzeld el, mennyi életet mentenek meg napjainkban a fantasztikus orvos csapatok a kórházakban!