Szőke angyalkából nagyon helyes kisfiú – Képeken Shiloh Jolie-Pitt nem mindennapi átváltozása

Hollywood két legszebb emberének gyerekétől sokat várunk: a tökéletesen angyali arc megvan, de Shiloh inkább azzal hívja fel magár a közfigyelmet, hogy bár kislánynak született, ő valójában fiúként érzi magát jól a bőrében: és már nemcsak a ruhái fiúsak, hanem a 11 éves gyerek is egyre inkább úgy viselkedik, jár, mintha kisfiú lenne.

Nagyon ritka, hogy egy gyerek már kiskorától kezdve kinyilvánítsa, hogy milyen szeretne lenni, de a most 11 éves, Namíbiában született Shiloh régóta egyértelműen a fiús cuccok és a fiús kinézet mellett dönt. Képeken mutatjuk, hogyan lett a tündéri, szőke angyalkából egy nagyon helyes kisfiú.

Szerencsére szülei és a média is jól viseli az átalakulást, és nem nevezik torzszülöttnek, mint mondjuk egy évszázada tették volna.

A szülők ritkán beszélnek Shiloh átváltozásáról, bár Brad Pitt 2008-ban még azt is elmondta Oprah Winfrey műsorában, hogy lányuk azt szereti, ha John-nak nevezik.

2010-ben Angelina Jolie hozta szóba Shiloh-t, elmondva, hogy semmiféle problémát nem jelent neki, hogy lánya fiúsan öltözik, és úgy is viselkedik, sőt, fiú szeretne lenni.