7 probléma, amit csak a lányok ismerhetnek!

Problémák, amik csak a nőknek lesznek ismerősek. Biztosan kihagytunk jó párat, hirtelen ennyit tudtunk összegyűjteni. Van még ezer és ezer, de kezdetnek szerintem ennyi is elég lesz. Csak azért mondom, hogy ha a pasik azt hinnék, hogy nekünk “csak” ennyi problémánk van az életben, akkor nagyon-nagyon tévednek…

A nadrágok nem Istenek, tehát nem halhatatlanok. Ha valahol összeér a combunk, ott könyörtelenül elkezd kopni, és egy idő után már egy hatalmas folt tátong csak rajta.

Az érzés, amikor felveszed a kedvenc gatyád, ami tavaly még simán rád ment, de most mivel ki van mosva szorít egy kicsit.

Minden alkalommal, amikor hosszú szárú zoknit veszel fel, és a férfiak egyből elkezdenek fantáziálni, pedig neked csak fáznak a lábaid, ezért húzol fel ilyen hosszú zoknit.

Állandó küzdelem a narancsbőrrel. Hiába próbálkozol eltüntetni, nem fog menni, mivel ez nem csak elhízástól alakulhat ki. Sűrűn látni teljesen vékony lányokat is narancsbőrös combokkal..
Nagyon nehéz továbbá megtalálni a megfelelő farmert, főleg ha az embernek egy kicsit nagyobbak a combjai az átlagnál. Ha túl szűk a nadrág, akkor kényelmetlen, ha pedig túl lezser, akkor meg úgy néz ki, mintha egy krumplis zsákba bújtunk volna. Nehéz belőni az arany középutat.
Ha nem ér be a nadrág, és ne tudod kiengedett pocakkal begombolni. Ilyenkor jön a betuszkolós eset, amikor behúzod a hasad, mint aki épp betojik, és akkor talán beér a nadrág 😀