Ennyire szereti Vilmos herceg Katalint – Így mutatja ki

Katalin hercegné nagyon szerencsés nő.

7 éve együtt

Vilmos herceg és Katalin hercegné története irigylésre méltó, akik idén áprilisban ünnepelték hetedik házassági évfordulójukat. A hercegi pár 2001-ben ismerkedett meg egymással a skóciai St. Andrews egyetemen, ahol mindketten művészettörténetet hallgattak. Kapcsolatuk tanulásból nagyon gyorsan szerelemmé alakult, amit 2004-ben erősítettek meg hivatalosan is. A Vilmos herceg 2010. október 20-án kérte meg Katalin kezét, november 16-án pedig össze is házasodtak. Azóta már három gyermekük született, de szerelmük úgy tűnik nem múlik az idők folyamán.

The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis, following Prince Louis’s christening. ? by Matt Holyoak at Clarence House.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Gyönyörű ajándékok

Igaz a királyi család tagjai hivatalos eseményeken nem érhetnek egymáshoz, Vilmos herceg így is mindig megtalálja a módját annak, hogy éreztesse Katalinnal a szeretetét. A herceg minden különleges eseményen, mint a gyermekeik születése, csodás ajándékokkal lepi meg feleségét. Charlotte hercegnő születésénél például gyönyörű gyémántfülbevalókat kapott, ezzel szerette volna háláját kifejezni, amiért elviselte a folyamatos rosszulléteket és a szülést gyermekükért, majd szülés után pár órával, kötelességeinek eleget téve kiállt a kórház elé megmutatni a kicsit. Lajos herceg születésénél sem tett másképp, újabb szívmelengető ajándékkal készült.

Szigetvári Máté (@szigetvarimate89) által megosztott bejegyzés,

Ezt adta

Lajos herceg születésekor Katalin egy arany gyűrűt kapott, hatalmas ékkővel díszítve. A Gyönyörű ékszert Vilmos herceg szintén azért adta, hogy megköszönje feleségének mindazt, amit tesz a családért. Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy Vilmos egy igazi álompasi, aki nagyon fégyelmes és mindenért köszönetet mond a feleségének.

Szigetvári Máté (@szigetvarimate89) által megosztott bejegyzés,