A tökéletes választottad a horoszkóp szerint – a csillagok elárulják, ki illik hozzád

Van, aki hisz abban, hogy a szerelem csak egy biológiai illetve kémiai folyamat, mások szerint a sors vezeti az összeillő embereket egymáshoz. De mit írnak a csillagok a te választottadról? Csillagjegyeitek elárulhatják, hogy egymásnak teremtettetek-e?

1/12 Kos

A Kosok úgy esnek szerelembe, mint ahogy mások tejet vesznek a boltban: nem mérlegelnek sokat, és nem is szeretnek várni, ha valamit éreznek, akkor annak azonnal hangot adnak, de hevességük néha a kapcsolat rovására mehet.

A Vízöntővel, vagy a Mérleggel, akik megfontoltabbak, ugyanakkor képesek lépést tartani a Kosok heves természetével, tökéletes párt alkothatnak.

2/12 Bika

A Bikák keményen dolgoznak, és sokszor talán kicsit túlságosan is célorientáltnak tűnhetnek, de valójában igazi romantikus lelkek, akik számára mindennél fontosabb a családi boldogság.

Ezért a Rák kitűnő párjuk lehet, mert számára szintén fontos a családi béke, és ezért képes a saját igényeit háttérbe szorítani, de jó párost alkothat a Halakkal is, akik segítenek a Bikáknak, hogy megéljék az érzelmeiket.

3/12 Ikrek

Az Ikrek összetett személyiségét nem egyszerű dolog lekötni, sok minden érdekli, és ugyanannyira vágyik a változatosságra, mint a biztonságra és az állandóságra, így ideális párja lehet a Nyilas, aki hűséges és odaadó típus, ugyanakkor nem kötelezi el magát teljesen, mindig megtartja a szabadságát, így az Ikrek számára is mindig izgalmas társ marad, akiben bízni is tudnak.

4/12 Rák

A Rákok számára első a család, így egy, az otthoniakért keményen dolgozó Bika mellett megtalálhatják a számításaikat, közösen építhetik az elképzeléseiket.

Ideális társa lehet a Szűz is, mert nyugodt és kedves természet, és szintén képes keményen dolgozni, így megfelel a Rák szigorú elvárásainak, ugyanakkor észreveszi a kimondatlan vágyait, igényeit is a kissé befelé forduló jegynek.

5/12 Oroszlán

Az ambiciózus Oroszlánok könnyen szerelembe esnek a tűzjegyekkel, de általában ezek az érzelmeik hamar ellobbannak.

Ellenben tökéletes társa lelhetnek a Mérlegekben, akik elég gyönyörűek ahhoz, hogy társaságuk büszkeséggel töltse el az Oroszlánt, ugyanakkor jó emberismerőként tudják, hogyan kell terelgetni ezt az egyébként nagyon érzékeny személyiséget.

6/12 Szűz

A Szüzek rendszeretete első pillantásra ridegnek mutathatja őket, pedig valójában kifejezetten érzékeny személyiségek, akik igénylik a törődést.

Nem könnyen mutatják ki az érzelmeiket, és nem is kifejezetten szeretik a felhajtást, ezért tökéletes pár lehet számukra a Rák, aki szintén csendes és megfontolt, mégis nagyon szerető és ragaszkodó partner.

7/12 Mérleg

A Mérleg igényeit nem könnyű kielégíteni, de a Vízöntő tökéletes társ lehet a számukra, mert egyformán magas az érzelmi és értelmi intelligenciájuk, fogékonyak a művészetek iránt, és szeretik a jó beszélgetéseket.

A Vízöntők mellett az Oroszlánok személyisége is leveheti a Mérlegeket a lábukról.

8/12 Skorpió

Egy Skorpió számára talán semmi sem olyan fontos egy kapcsolatban, mint maga a szenvedély, ezért talán meglepő, de az első pillantásra kicsit bizonytalan, álmodozó Halakkal jó párosítást alkotnak.

A Halak a felszín alatt megérti, mi miért történik, és képes tökéletesen ráhangolódni a Skorpió érzelmeire, így ez a két jegy a legjobbat hozza ki egymásból, és szenvedélyes, szeretettel teli kapcsolatuk lehet egymással.

9/12 Nyilas

A Nyilasok nagyon tudnak szeretni, és nem félnek odaadni a szívüket, rajonganak a gyerekekért és az állatokért is, ugyanakkor fontos számukra, hogy megmaradjon a szabadságuk.

A mindig nyitott Ikrek tökéletes társuk lehet, de a szabad szellemű Vízöntő mellett is jól érezhetik magukat, ha pedig közös célokat találnak, akkor a Mérlegek mellett is hajlamosak lehetnek megállapodni.

10/12 Bak

A Bakok számára fontos, hogy megbízhassanak a partnerükben, mert csak így érezhetik magukat biztonságban, hiszen kifejezetten sebezhetőek.

A Skorpiók, akik teljes szívükből képesek szeretni, vagy éppen a Rákok, akik egy életen át is hű társak maradhatnak, megtestesítenek mindent, amit egy Bak kereshet egy kapcsolatban.

11/12 Vízöntő

A Vízöntők őszintén tudnak szeretni, akkor azonban rögtön menekülőre fogják, ha valaki megpróbálja megkötni a kezüket.

A függetlenséget és a szabadságot mindennél előbbre valónak tartják, ezért jól érzik magukat például a Kosok mellett, akik szintén nem rettennek meg attól, ha maguknak kell megállni a lábukon, vagy az Oroszlánokkal, akik szintén önmagukat helyezik az első helyre.

12/12 Halak

A titokzatos, gyakran sokáig mérlegelő, első ránézésre kicsit bizonytalannak tűnő Halakból a Skorpiók képesek felszínre hozni a szenvedélyt, a Bikák mellett pedig csendes biztonságot és kiegyensúlyozottságot találnak.

Ha legalább az egyikük egy kicsit több energiát is fektet a kapcsolatba, és életben tartja a szenvedélyt, akkor a szintén érzékeny, de keményen dolgozó Szüzekkel is tökéletes párost alkothatnak.