Mit veszel észre először a képen? Ezt árulja el a szerelmi életedről!

Többet mond, mint gondolnád.

A lélek titkai

Nincs két egyformán gondolkodó ember, akik ugyanúgy tekintenének a világra, ezért is van, hogy mindenkinek más és más tűnik fel elsőként ugyanarról a képről. Ez a rajz, amit most mutatunk, azt fedi fel, hogy hogyan és milyen minőségben esel szerelembe. Mindössze annyi a feladatod, hogy gyorsan ránézel a képre és amit elsőként kiszúrsz, annak a jellemzőit elolvasod a következő oldalon. Mutatjuk a képet!

Egy öregember arca

Ha elsőként egy öregember arcát vetted észre, akkor valószínűleg mindig távolabbról kezded szemlélni a dolgaid egy párkapcsolatban. Szereted a romantikus meglepetéseket, de ezek nem mindig elegek ahhoz, hogy elkötelezd magad. Tudod, hogy egy kapcsolathoz időre, energiára és elkötelezettségre van szükség. Csak olyan mellett állapodsz meg, aki ezt biztosítani tudja a számodra.

Férfi lóháton

Téged nagyon nehéz megszelídíteni, ha kapcsolatról van szó. Teljesen mindegy, hogy mennyi energiát fektet bele a másik, téged teljesen hidegen hagynak az erőfeszítések. Folyamatosan a tökéletes partnert keresed és észre sem veszed, néha miket szalasztasz el. Nem baj, ha magasak a igényeid, de néha szállj le a magas lóról és nézz körbe magad körül!

Fekvő lány a folyóparton

Ha a lány alakját vetted észre először, valószínűleg komoly csalódáson estél át és nagyon megbántottak egy párkapcsolatban. Félsz az elköteleződéstől, de nem szabad hagynod, hogy a múltbéli traumák elhatalmasodjanak rajtad. Létezik támogató és örökké tartó szerelem, csak hinned kell benne!

Valószínűleg te nem szerelembe esel, hanem inkább imádod a szerelembe esés gondolatát. Nyitott vagy és kalandvágyó, az egész életed egy utazás. Néha azért mégis fontos, hogy leállj és pihenj egy kicsit. Keress magad mellé valaki olyat, akivel sikerül együtt megosztani a kalandjait és visszaadja a szereteted.