Ha elképesztően szép göndör fürtökre vágysz, próbáld ki az alábbi trükköt!

Minden egyenes hajú nő álma az, hogy göndör fürtjei legyenek, és a hullámos hajúak mindent megadnának azért, hogy sima hajuk legyen. Soha nem vagyunk elégedettek azzal, ami van!

Mivel számtalan megoldás létezik annak érdekében, hogy vágyainkat teljesítsük, nem kell lemondanunk soha az álmainkról. Miért ne lehetne egyik nap egyenes, másik nap pedig göndör hajunk.

Az alábbi videóból megtanulhatunk egy egyszerű trükköt hajunk begöndörítésére, és ráadásul a fodrászhoz sem kell elmennünk. Alig fél órát vesz igénybe a művelet, így akár az esti randihoz is kipróbálhatjuk ezt a gyors hajgöndörítést. Szükségünk lesz hajcsattokra, és hajfixáló spray-re.

Kössük fel a hajunkat lófarokba, magasan a fejünk tetejére, majd tincsenként fújjuk be a hajfixáló spray-el, és csavarjuk fel az ujjunkra. Ha kisebb hullámot szeretnénk, akkor egy ujjunkra csavarjuk, ha nagyobbat, akkor kettőre. A végén fújjunk az egészre még egy kevés hajfixálót, várjunk 25 percet, és bontogassuk ki egyenként a káprázatos, begöndörödött fürtöket.

Ha van időnk, akkor egész éjszakára hagyhatjuk a csatokat a fejünkön, így sokkal göndörebb lesz a végeredmény.