30 év telt el a sorozat óta! Így néz ki most Tom Selleck, a legendás Magnum:

162, egyenként 45 perces epizódot forgattak, a 8 évad 1980 és 1988 között készült. Azóta persze már jó pár év eltelt, és a szereplők is megöregedtek.

A Magnum, közkedvelt amerikai krimisorozat hétről hétre a fotelbe bilincselte a magyar tévénézőket!  162, egyenként 45 perces epizódot forgattak, a 8 évad 1980 és 1988 között készült. Azóta persze már jó pár év eltelt, és a szereplők is megöregedtek.

Hogy is jött a sorozat ötlete?

A CBS csatorna 1979 őszén nagy gonddal küszködött. Ekkor jött a televíziózás világában már veteránnak számító Glen Larson író és producer, aki bemutatta a Magnum című sorozat forgatókönyvét. A főszerepre a CBS szemelte ki Tom Sellecket. Selleck első felvétele 1967-ből került elő, amikor is egy randi-show felvételén, még híres bajusza nélkül hódította a női szíveket.

Ennek a szereplésnek köszönhette, hogy a filmkészítők felfigyeltek rá, és bár kezdetben csak tévéreklámokban mutathatta meg magát, természetesen ennél jóval többre vágyott. A másodvonalas filmekben való szereplések azonban időről időre kudarcot jelentettek a számára, és ’79 végére nem csak karrierje, de magánélete is mélypontra jutott.

Ekkor állított be hozzá ügynöke a Magnum ötletével. A készítők meg voltak győződve arról, hogy Tom Selleck tökéletes Magnum lesz.

Az lett. A sorozat befejezte óta közel 30 év telt el, Tom Selleck pedig így néz ki most. A mosolya mindenesetre a régi 🙂