Csak egy fotót posztolt a kislányáról, kegyetlenül nekiestek a kommentelők

Nem semmi, amit kapott. Kinek van igaza?

Kicsikről nagyoknak

Sok kezdő és gyakorló édesanya fordul segítségért különböző fórumokhoz, ahol a tapasztaltabb szülők megoszthatják információikat és meggyőződésüket a gyereknevelésről. A hasznos tanácsok mellett azonban néhány haszontalan, sőt egyenesen veszélyes vélekedések is megtalálhatók az ilyen oldalakon. Nem beszélve arról, hogy egyes fórumokon a gyerekek fotóját is közzétehetik a szülők, ami miatt gyakran acsarkodásba, vagy a másik gyerekének kritizálásába fordulnak át a dolgok. Most is ez történt.

Healthy mom, healthy baby. Since in the early stage, make sure that your body and your baby get all the nutrition needed. Also try to avoid the bad ones to prevent any pregnancy problems. #pregnancytips #pregnant #mommytobe #mommysharing #moodswing #pregnancysymptoms #pregnancytest #welcomingbaby #babymommy #mommyforum #babybump #maternityshoot #babyphotography #mumtobe #mommyshare #mommytalk #pregnancyfood #pregnancy #pregnancydiary #theexpectingclub

Welcome to the Club! (@theexpectingclub) által megosztott bejegyzés,

Véleményvezér anyatigrisek

A Scary Mommy nevű baba-mama fórumon történt meg, hogy egy édesanya teljesen ártalmatlan széndékkal megosztott egy fotót kislányáról. Teljesen hétköznapi dolog, mégis elindult a kommentháború, mert a fórumozók egy része nekiesett az édesanyának a kép miatt.

These sunny days fill me with joy! Love to relax for five minutes enjoying my balcony ??? I also discovered this new yoghurt no added sugar and natural flavor and yet so super delicious. ? #healthymomhealthyfamily . . Estos días de sol me llenan de alegría! Me encanta poder relajarme en el balcón por cinco minutos ??? Probaron este yogur? Me animé… ? Y me llevé una sorpresa. Es súper rico! No tiene azúcar agregada y es sabor natural. Es muy cremoso! ? #yogurisimo @yogurisimoargentina

Connie (@theartofmom) által megosztott bejegyzés,

“Mit eszik ez a gyerek?”

A kommentelők azt kifogásolták, hogy a fényképen szereplő kislány jóltáplált. Bár a fejlődő szervezet lévén, sokszor előfordul, hogy aránytalanul növekedik a kisgyerek, ez még sem lett volna ok arra, hogy így eldurvuljon a helyzet. A csupa mosoly kislányt többen egyenesen kövérnek titulálták és az anyukáját is szidalmazni kezdték azért, hogy felhízlalta a gyerekét. A csalódott édesanya teljesen összetört a fórumozók kegyetlenkedésén, és csak annyit üzent nekik, hogy az egyetlen szerencse, hogy kislánya még nem tud olvasni. Ugyanis szeretne úgy felnevelni, hogy szeresse a testét, legyen az bármilyen.