Ki a védőangyalod? Így tudhatod meg a születési számodból

Érezted már úgy, hogy egy szorult helyzetben hirtelen minden jóra fordul, vagy csak egy hajszálon múlott, hogy megússz egy komolyabb balesetet, szerencsétlenséget? Vannak, akik hisznek benne, hogy mindannyiunkra őrangyalok vigyáznak. A tiéd ki lehet? Add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.  Ha például 1977.02.06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5. Ebből kiderülhet, ki az őrangyalod!

1/9 1 – Gábriel

Gábriel egy arkangyal, a főangyalok egyike, jelentős angyalként pedig az egyes számhoz kapcsolódik.

A Biblia szerint Gábrielnek Jézus életének állomásaikor is fontos szerepe volt, jelent volt halálakor, és az érkezéséről is ő tudósította Szűz Máriát.

Gábriel egy erős őrangyal, aki a kreatív energiák és az életerő őrzője is, így abban is segít, hogy megőrizd a pozitív életszemléletedet és mindig megtaláld a dolgok naposabb oldalát.

2/9 2 – Egy rokon

Ha a kettes szám a születési számod, akkor lépteidet egy ősöd lelke vigyázza. Ez lehet egy nagymama, egy nagynéni, de egy korábban elhunyt rokon is.

A családi kötelékek és a szeretet a legerősebb kapocs, így biztos lehetsz benne, hogy az őrangyalod soha nem hagy majd el, és minden lépésedet figyeli.

Ha egy családtagod lépett az őrangyalod szerepébe, néha még érezheted is azt a szeretetet és törődést, ami a személyén keresztül feléd árad.

3/9 3 – Chamael

Chamael szintén egy arkangyal, így hatalma, ereje nem is vitatható.

A hagyomány szerint Chamael arkangyalnak a fő energiái a szíven keresztül vezetnek, így amellett, hogy vigyáz rád, és óvó tekintetével követi a lépéseidet, azt is képes megsúgni, kiben bízhatsz meg, és ki az, akinek az érzései hamisak.

Ez az őrangyal a tartós kapcsolatok kialakításában éppen úgy tud segíteni, mint ahogyan képes az összetört szívet is meggyógyítani. Szívügyekben mindig számíthatsz rá.

4/9 4 – Rafael

Rafael az angyalvilág gyógyítójaként ismert, és ha a születési számod a négy, akkor ő lehet a te őrangyalod.

Nemcsak betegségek esetén hívhatod segítségül, általában is segít megtalálni az egyensúlyt a mindennapjaidban, és a testi bajok mellett a lelki nehézségekre is segít megoldást találni.

Egy ilyen őrangyal mellett könnyebb rátalálni azokra az utakra, amelyek kivezetnek téged a nehéz helyzetekből.

5/9 5 – Egy történelmi személy

Ha a születési számod az ötös, akkor a lépteidet egy történelmi személy vigyázhatja, egy olyan, akire te is felnézel, és akinek munkásságával, filozófiájával te is egyet értesz, esetleg példaképnek, követendő mintának látod őt.

Amellett, hogy az őrangyalod a lépteidet is vigyázza, abban is segít, hogy közelebb kerülj a kitűzött céljaidhoz, és hozzájárul, hogy a cselekedeteidet siker koronázza.

6/9 6 – A ház szelleme

Ha a születési számod a hatos, akkor az őrangyalod egy lakhelyedhez kötődő korábbi lélek lehet, aki nem csak a házra, a ház lakóira is vigyáz.

Persze, nem csak otthon leszel az oltalma alatt, bárhová is mész vagy költözöl, követni fog téged, de lehet, hogy néha úgy érzed majd, az otthonodban vagy a legnagyobb biztonságban, itt találod meg a legnagyobb nyugalmat.

7/9 7 – Zadkiel

Ha a születési számod a hetes, akkor Zadkiel lehet az őrangyalod, akit a megbocsájtás, az enyhülést hozó elengedés, az őszinte érzelmek angyalaként ismernek.

Nem csak abban segít, hogy a dolgok jóra forduljanak körülötted, de abban is, hogy meg tudj bocsájtani másoknak, és a negatív érzelmek vagy a harag ne emésszen belülről.

8/9 8 – Haniel

Haniel a tiszta észlelés angyala, de egyúttal egy harcos angyal is, aki segít mindig a helyes útra térned, de ha veszélyben vagy, vagy ha sötét erők környékeznek, akkor ki is áll érted, és a legveszélyesebb helyzetben is melletted lesz majd, nem fog megrettenni és a végsőkig kitart.

Ha a nyolcas a születési számod, akkor nem adod fel egykönnyen a dolgokat, és te is az utolsó pillanatig kitartasz.

9/9 9 – Mihály

Mihály az angyalok vezetője, és neked is mindig utat mutathat, ha a kilences szám szülötte vagy, és ő vigyázza a lépéseidet.

Sokszor egyetlen apró döntéseden is rengeteg minden múlhat, olyan dolgok is, amikről a döntésed pillanatában még nem is tudsz, de Mihály mindig segít majd, hogy a helyes ösvényt válaszd, vagy hogy megvívd a napi csatáidat.

Hirdetés