Ilyen háziállat illik hozzád a csillagjegyed szerint

Amikor szeretnél befogadni egy háziállatot, rengeteg szempontot kell figyelembe venned. Ezek közül is a legfontosabb, hogy a kiválasztott kedvenc mennyire passzol a személyiségedhez és ritmusodhoz: egy aktív életvitelű személynek olyan kisállatra van szüksége, aki képes tartani vele az iramot, míg egy nyugodtabb embernél fontos, hogy az új családtagnak is megfelelő legyen a pihentető életmód. Ha még te sem tudod, milyen állatot lenne érdemes örökbe fogadnod, hagyd, hogy a csillagjegyed is segítségedre legyen benne!

Kos – Kutya

Köztudott, hogy a Kos csillagjegy szülöttei nagyon energetikusak és aktívak, így egy kutya tökéletes választás lehet számukra.

Ezek az állatok imádnak játszadozni, sétálni, kirándulni, így biztos lehetsz abban, hogy hű társként követ a legkalandosabb túráidon is.

Bika – Törpemalac

A Bikák szülötteihez olyan házi kedvenc passzol, amely nagyon okos, és remekül megvan egyedül is, időről időre.

A törpemalac épp ezért tökéletes választás: intelligens, és független állat, egyúttal pedig képes feltalálni magát a lakásban is, úgyhogy az sem baj, ha nem kertes házban laksz.

Ráadásul elképesztően aranyosak, és vonzzák magukra a figyelmet – amit a Bikák is nagyon kedvelnek.

Ikrek – Papagáj

Ha Ikrek csillagjegyben születtél, szinte biztos, hogy imádsz beszélni; ezért lenne tökéletes állat melléd egy papagáj, aki ugyancsak imádja kiengedni a hangját.

Egy ilyen madár társaságában tuti, hogy sosem éreznéd magad egyedül, hiszen az egész lakást képes megtölteni dallamos „beszédével”, ráadásul új szavakat is kedvedre taníthatsz neki!

Rák – Macska

Ha a horoszkópod Rák, akkor megvan benned az a törődés, amire a macskafajtáknak szükségük van, emellett pedig rendkívül magas érzelmi intelligenciával rendelkezel.

Épp ezért hosszú távon is szuperül kijönnél egy cicával; ez az állat ugyanis imád a négy fal között pihenni, így remek társaságot biztosít a hideg téli estéken is.

Oroszlán – Ló

Született vezető vagy, épp ezért olyan háziállatra van szükséged, amelyik szintén kecses, kiegyensúlyozott, és afféle fejedelmi aurával rendelkezik – akárcsak te.

Számodra tökéletes választás emiatt egy ló, ez az erős, intelligens állat ugyanis hosszú éveken át igazi társad lesz.

Noha rengeteg törődést és odafigyelést igényel, személyiségedből fakadóan ezt egy percig sem bánod.

Szűz – Hal

Ha a csillagjegyed Szűz, akkor valószínűleg gyakran aggodalmaskodsz apróságokon, és ki nem állhatod a rendetlenséget.

Személyiséged alapján hozzád emiatt a halak passzolnak leginkább, hiszen így sosem kell amiatt izgulnod, vajon mit csinál a kedvenced, és még a leborított tányérok után sem kell takarítanod.

Ráadásul a nyugodtan úszkáló halak látványa teljesen ellazít és segít relaxálni.

Mérleg – Galamb

Reménytelen romantikus alkat vagy, aki mindenben a szépséget keresi.

Tudtad, hogy a fehér galamb épp ennek a kettőnek a szimbóluma?

Noha békés, megbízható személyiséged miatt bármilyen állattal ki tudsz jönni, érdemes ezt a madarat választanod: nem csak szemet gyönyörködtető, de igaz társaddá is válik!

Skorpió – Kígyó

A csillagjegyed erősen kötődik az átalakuláshoz, épp ezért olyan állat passzol leginkább a személyiségedhez, amelyik szintén képes a változásra.

A kígyó jó választás lehet: ez egy különleges élőlény, amely mindig képes megújulni, akárcsak Te magad!

Nyilas – Teknős

Mindig nyitott vagy a kalandokra és kirándulásokra, ezért olyan házi állatra van szükséged, amelyik egyedül is feltalálja magát, akár huzamosabb ideig is.

Emiatt érdemes egy teknőst hazavinned, ez az élőlény ugyanis megfelelő körülmények között remekül elvan, te pedig bűntudat nélkül vághatsz neki egy újabb túrának!

Bak – Fajtiszta állat

Mindegy, hogy kutya, macska, ló, hiszen ameddig teljesen fajtiszta állatról van szó, a Bak csillagjegy szülöttei remekül érzik magukat választott kedvencükkel.

Ez leginkább azért van, mert fontos számodra a megjelenés, legyen szó saját magadról, vagy a házi állatodról; noha a keverékekkel sincs bajod, leginkább a fajtiszta élőlényeket szereted jobban.

Vízöntő – Inkább a szabadság!

Nincs még egy olyan csillagjegy, amelyiknek annyira fontos lenne a szabadság, mint neked. Nem szereted, ha komoly felelősség nyomja a vállad, egy kisállat pedig alaposan lekötné a szabadidődet – ráadásul nem akarod megfosztani őket a saját szabadságuktól sem.

Mivel természetedtől fogva segíteni szeretnél azoknak, akik bajban vannak, számodra a legjobb megoldás, ha egy állatmenhelyen kezdesz el önkénteskedni örökbefogadás helyett.

Halak – Nyúl

A Halak a legérzelmesebb csillagjegy, épp ezért olyan állatra van szükséged, amelyik egyszerre aranyos és csendes, ugyanakkor bármikor hozzá tudsz bújni.

Nos, ha magadra ismertél, válassz egy nyuszit! Ez az élőlény ugyanis megtölti az életedet boldogsággal és szeretettel, szépségével pedig mindenkit levesz a lábáról.