Ma van Telihold és az év utolsó Holdfogyatkozása! Olvasd el, hogy milyen hatással lesz ez az életedre!

A Halak csillagjegyben fog ma bekövetkezni este, magyar idő szerint 21 óra 5 perckor, a Telihold és a Holdfogyatkozás. Ebből a nem mindennapi égi jelenségből azt fogjuk megtanulni, hogy minden mindennel összefüggésben van.

A Hold most nagyon közel kerül a Chiron és a Neptunusz bolygókhoz, amelyek a Halak jegyében tartózkodnak. A másik fontos égi együttállás, amely kihat az életünkre most, az a Jupiter, amely a Mérleg jegyében tartózkodik.

Ezen a napon fel kell tegyük azt a kérdést önmagunknak, hogy kik is vagyunk valójában, milyen értékekkel rendelkezünk, mennyire tudjuk kifejezni szabadon magunkat, milyen mértékben érvényesül a kreativitásunk, szeretetünk, törődésünk. Még mielőtt ezekre a kérdésekre választ adnánk, előbb tudatosítanunk kell a régi sérelmeinket, amelyeket tudattalanul szenvedtünk el a múltban. Bontakoztassuk ki a szárnyainkat, tanuljuk, értsük meg, hogy mi a különbség a szeretet, és a görcsös ragaszkodás között.

Minden mindennel összefüggésben áll

Mi emberek egymás között, és személyesen az egész Univerzummal összefüggésben vagyunk. A Halak csillagjegy a végtelenség, a határtalanság jelképe, ami arra sarkall, hogy gondolatainkat engedjük szabadon, olyan területekre is elkalandozhatunk elménkben, ami túlmutat ezen a földi léten, ami teljesen meghaladja a tudatos szintet.

Fontos az is, ha békében, szeretetben, harmóniában akarunk élni az Univerzummal, hogy minden gondolatnak, érzelemnek, tettnek lecsapódása, nyoma van, ami visszahat ránk, így ha pozitívan állunk mindenhez, akkor az Univerzum is segít mindenben, ha viszont a negatívumokkal foglalkozunk, akkor csak a negatív érzések találnak meg minket.

Ezért a félelem, a pánik helyett mindig válasszuk a szeretet, az elfogadás útját.

Természetesen lesz részünk szenvedésben is életünk során, de nem mindegy, hogy a szenvedést választjuk-e életformánknak, vagy a szenvedésből merítünk erőt és tapasztalatot.

A szenvedésektől most könnyebben megszabadulhatunk, mivel ez a kilencedik hónap és 2016-ra is a 9-es szám vibrációja érvényes. Most lehetőségünk van, hogy a letegyük életünk terheit, megszabaduljunk a fájdalmaktól, és a Jóindulat és a Fény ereje, a megbocsátás, az empátia vezérelje az életünket. Engedjük, hogy a szív és a szeretet ereje töltse ki napjainkat.