A 24 éves srác meglátogatta barátját a kórházban. Zokogni kezdett, amikor elolvasta a kartonlapra felírt szöveget

Graham McMillan egy különleges meglepetést készített a legjobb barátja számára. Egy csokor sárga léggömbbel és egy kartonlap felirattal settenkedett végig a Texas-i kórház folyosóján nővérével, Danny Koltsov-al. Amikor barátja meglátta őket és elolvasta a feliratot, sírni kezdett.

Ez volt a felirat: “Hallottam, hogy vesére van szükséged. Akarod az enyémet?”

Danny, Alport-szidrómában szenvedett, ami egy veleszületett vesebetegség. Hamarosan mindkét veséje leáll, de csoda történt, nem kell meghalnia napokon belül.

Barátja titokban megvizsgáltatta magát és kiderült, hogy alkalmas a szervátültetésre. Azonnal feliratkozott a műtétre, vásárolt néhány léggömböt és meglátogatta barátját a munkahelyen, hogy személyesen közölje vele a jó hírt.

Danny amikor meglátta a feliratot, annyira meghatódott, hogy sírni kezdett. Barátja átölelte és nyugtatóan szólt hozzá.

Graham és Danny már iskolás koruk óta barátok. “Kedves Danny! Örülök, hogy a barátom vagy és hogy segíthettem neked. Olyan ember vagy, akin öröm segíteni.” – írta róla barátja, a sikeres műtét után.

” Ő az egyik legszeretőbb ember, akivel valaha találkoztam. Kevesen lettek volna képesek ilyen ajándékot adni, saját testüket feláldozni…” – mondta a barátja. Nemrég még azt hitte, hogy élete hamarosan véget ér, most pedig nagy tervei vannak: végig szeretné futni a maratont. A cipő már megvan.

https://youtu.be/SDm901puL-0

Jó tudni, hogy léteznek még igaz barátok, akik annyira közel állnak hozzánk, hogy bármikor támaszkodhatunk rájuk a nehézség idején! Oszd meg ezt a cikket és ezzel is köszönetet mondhatsz a barátokért!