A zsűri azt hitte azért pirult el, mert ideges… De nézd meg mi történt a produkciója után!

Egy tehetségkutató műsor fiatal versenyzőjének megindító története! Nézd meg a videót, és minden kiderül!

Az America’s Got Talent tehetségkutató műsorban feltűnő fiatalembernek, Jaycob Curlee-nek minden adottsága megvan ahhoz, hogy ismert énekes váljon majd belőle: a hangjától libabőrös lesz az ember, pozitívan állt a dolgokhoz, csak sokáig egy dolog hiányzott az életéből, mégpedig a szülei.

Jaycobnak és lánytestvérének egyáltalán nem volt könnyű gyerekkora. A szülők nem törődtek velük, az alkohol és a drog fogságába kerültek, így a gyámhatóság közbeavatkozott, és a gyerekeket nevelőotthonba helyezték el. Jaycobb 5 éves volt.

Az alábbi megindító videóban a fiú a tehetségkutató műsor 9. évadában mesél nehéz életéről, arról, hogy miként várt arra nap mint nap az otthonban, hogy érte jöjjenek a szülei, és miként tudta feldolgozni azt, hogy bizony, már nem fogják őt sosem hazavinni. De szerencsére egy kedves házaspár őt és a testvérét örökbe fogadta, és a fiatalok végre megtapasztlahatták, hogy milyen érzés is az, ha valakik szeretik őket. Jaycob viszont most azt is tudja, hogy milyen, mikor egy ország, vagy több ezer ember imádja. Megható történet!