Emlékszel még az agy nélkül született kisfiúra? – Ilyen állapotban van most a kétéves kis Jaxon

Hihetetlen, de immár a második életévét is betöltötte Jaxon Buell, aki gyakorlatilag agy nélkül született. A fiúról ugyan már az anyaméhben lemondtak az orvosok, a fiú szülei most újabb jó hírekkel szolgáltak az állapotáról.

Már az is csodának számított, amikor a kis Jax tavaly az első születésnapját a családja körében ünnepelte, hiszen a fiú a két legsúlyosabb agyat érintő betegségben szenved: Jaxon agyának első lebenye egyáltalán, a hátsó is csak alig fejlődött ki. A szüleinek, Brandonnak és Brittanynek már a terhesség alatt abortuszt javasoltak, ám ők ezt visszautasították. A boldog apuka és anyuka most a WPTV-nek meséltek a kisfiú jelenlegi állapotáról.

– Mindig mosolyog, nevetgél, sőt már a szavakat is próbálja kimondani, amiket gyakran hall tőlünk. Persze nem megy neki tökéletesen, de nem adja fel, újra meg újra nekifut a dolognak. Elképesztő mennyire erős – mondta Jax apja, Brandon.

– Az orvosok végig a legrosszabbról beszéltek: az ismételgették, hogy Jax sosem fog hallani, látni, járni, vagy beszélni. Fel voltunk készülve arra, hogy elveszítjük, hiszen csak ezt hallottuk mindenkitől.

A szülei mindent megadnak a fiúnak / Fotó:Facebook

A kisfiú szülei arról is beszámoltak, hogy bár Jax-nek szinte minden nap vannak rohamai, a gyógyszeres kezelés sokat segít. A fiúnak ma már a haja is kinőtt, Brandon és Brittany pedig minden napot amit vele töltenek újabb és újabb csodaként élnek meg.