Meg van az “orvosság” a gyors és egyszerű fogyásra! Meggyőzte az egész világot ez a recept!

Napi szinten találkozhatunk olyan emberekkel, akik elégedetlenek a testükkel, fogyni szeretnének, mert nem tetszik amit a tükörben látnak, és megunták azt is, hogy szinte alig tudnak maguknak ruhát vásárolni, mert semmi sem jó rájuk.

Számtalan fogyókúrás módszer közül lehet válogatni, ami étrendbeli változtatásokat, mozgást, akár jogát is tartalmazhat. A lényeg, hogy test és lélek ismét összhangba kerüljön. A súlyfölösleg nem csak esztétikai problémát jelent, hanem arra is utal, hogy odabent a szervezet nem működik megfelelően, mert lám, mennyi zsírt halmozott fel. Ehhez még hozzájárul az is, ha magas a koleszterin-, vagy a vércukorszint, amelyeknek hosszabb távon súlyos következményei lehetnek.

Ha viszont kipróbáljuk a következő módszert, akkor karcsúbbak és egészségesebbek lehetünk.

Ezekre lesz szükség:

  • aszalt fügére
  • és almaecetre

Elkészítés:

Este kell összedobni a fogyókúrás étket, amit másnap reggel, rögtön ébredés után kell elfogyasztani. Válasszunk ki 3 szép aszalt fügét, és egy fogpiszkálóval alaposan szurkáljuk meg. Ezután tegyük bele egy kis befőttes üvegbe, amelyet szinte tele töltöttünk almaecettel. Hagyjuk így egész éjszaka, kint szobahőmérsékleten, majd reggel együk meg a fügéket. Az almaecetet sem kell kidobni, nyugodtan felhasználhatjuk például főzésnél. Mindig készítsünk friss ecetes fügét, és azt fogyasszuk hetekig, hogy az eredmény bekövetkezzen.

forrás