Miért ne fuss egyetlen férfi után sem!

Nem éri meg, hogy utána fuss! Nem érdemel meg téged!

Ismerős mondatok?

Könnyű mondani, annál nehezebb betartani.

Egyetlen nő sem szereti kibeszélni, ha olyan „vonat után futott”, ami nem vette fel.

Utólag kínos, kellemetlen, amiért hagyta magát megalázni.

Megalázásról lehet-e ebben az esetben beszélni egyáltalán?

A szív diktál, az ész nem érvényesül. Ez mindenkivel előfordult már életében legalább egyszer.

Utólag könnyű okosnak lenni!

Nem kell, hogy az utólag kategóriába kerüljünk.

Kortól függetlenül!

Szeretjük egymást, ami mindenre mentség lehet?

Meggyőződés szerint, igen. De ez csak önámítás.

Az elérhetetlen férfi után ácsingózunk, és mindig feltűnik, még akkor is, ha mi nem akarjuk.

Jobban mondva akarnánk, de nem szabad, mert nem éri meg!

Ezért ne fuss egyetlen férfi után sem!

1. Türelem, türelem, még akkor is, ha nem hív fel. Ki kell bírni, mert egyértelmű a jelzés. Mi semmi esetre se hívjuk fel. Előfordulhat, hogy kedves lesz, de a végeredményen ez mit sem változtat. Hiába leszünk mi kedvesek, a döntés a fejében már megszületett.

2. Egyoldalú kapcsolat alakulna ki, ha mégis összejönnénk vele. Sokan mondhatják, ha mégis összejön, hogy megérte. A kérdés csak az, meddig. De mélyen magunkba nézve bizony láthatjuk, mennyire nem rólunk szól a kapcsolat, csak annyira vagyunk szereplői, hogy életben tartsuk. Ezt kívülállók már jól láthatják, de nehéz hinni nekik. Pedig helyesen ítélik meg helyzetünket. Csak mi nem akarjuk még tudomásul venni.

3. Nem kell eladnunk magunkat minden nap, csakhogy ő is lássa és elismerje értékeinket. Nem ez a kapcsolat lesz az, amiben önmagunkat adhatjuk. Szinte magunkra sem ismerünk majd az idő múlásával. Nem is csoda, hiszen már nem leszünk önmagunk.

4. Időpocsékolás, amit vagy előbb, vagy később belátunk. Évek is eltelhetnek. Ezt az időt senki nem tudja visszaadni nekünk.

5. Állandó aggódás, valami történt vele, a telefonunkat lessük, írt-e már. Merre járhat, mit csinálhat? Le sem vesszük szemünket a kijelzőről. Mennyire kerülhet középpontba valaki életünkben, akinek ennyire alárendelünk mindent? Ebbe szó szerint, fizikai értelemben is bele lehet betegedni, mert szervezetünk folyamatos stressz alatt van.

6. Kihuny a vágy a hálószobában, már ideje korán. Mi hiába akarjuk, szeretnénk, az idő múlásával a férfi nem tudja meghazudtolni önmagát, nem képes színlelni. Egyszerűen nem fog menni. Jön a magunk okolása, hibáztatás, a folyamatos rossz kedv. Végül tudni fogjuk, eddig tartott és nem tovább. Kérdés, ezt a pontot, mikor érezzük bekövetkezettnek. Jobban mondva, mikor látjuk be.

Amennyiben a fent leírt érzésekkel, élethelyzetekkel találkozunk, biztosak lehetünk benne, hogy ezt a kapcsolatot csak mi akarjuk, a férfi nem igazán. Kényelmes számára, beadja a derekát, ameddig lehet kihúzza az időt, hiszen ki ne érezné „jól” magát egy odaadó, mindent feláldozó nő mellett, aki minden rezdülését figyeli.