A legtöbb nő szerint ő a legszexisebb férfi a Szulejmánból – Ön mit gondol?

A nők kö­ré­ben végzett közvélemény-kutatás szerint Bali bég a legszexisebb férfi a Szulejmán című sorozatban.

Alakítója, Burak Özçivit immár két szerepben is feltűnik, hiszen a színész a Dunán futó Végtelen szerelemben is látható. De ahogy mondani szokták, mindent a szemnek és semmit a kéznek! Buraknak ugyanis hites menyasszonya van, akit a közeljövőben feleségül is fog venni. Bár az is lehet, hogy Fahriye Evcen máris a felesége.

A török szépfiút lassan már három éve súlyos trauma érte: a kedvese egyik napról a másikra szakított vele, mert nem tudta elviselni a férfi körüli rivaldafényt. Burak maga alatt volt, és csak egy újabb szerelem tudta kimozdítani a mélypontról. A vigasztalás Fahriye képében érkezett. Burak már kétszer megkérte a kezét, sőt török szokás szerint Fahriye Németországban élő szüleitől is kikérte a menyasszonyt. Így semmi akadálya, hogy megszervezzék az esküvőt, amit a hírek szerint júliusra terveznek.

Egyesek azonban tudni vélik, hogy ez csak polgári esküvő lesz, mert Allah színe előtt titokban már örök hűséget esküdtek. Persze így is megadják a módját: kisebb lakodalmat tartanak a németországi Solingenben és egy nagyobbat Törökországban. Az előkészületek közben persze dolgoznak tovább. A színész a Végtelen szerelem második évadát forgatja, menyasszonya pedig a Mindhalálig című új sorozatot.